Karácsony előtt Falukarácsonyt tartottunk Ólmodon

2019. január 21.
Témakör: Ünnep | Település: Ólmod
Karácsony előtt Falukarácsonyt tartottunk Ólmodon

Minden öregségi nyugdíjas korú kapott meghívást és ajándékcsomagot a betegek akik nem tudtak eljönni házhoz kapták az ajándék csomagot. Természetesen minden gyermek is kapott ajándékot hazamenetel előtt.

A program az iskolások műsorával kezdődött Adri és Marika tanító nénik vezetésével, ahol sok karácsonyi horvát és magyar éneket és kis színdarabot adtak elő a gyerekek. A műsor után a finomságokat is megkóstolták a nyugdíjasok és gyerekek egyaránt, melyből szaloncukor annyi volt, hogy a szereplők zsebeibe is jutott.
A műsor után helyi gyerekek hamar a színpadon voltak és "bandáztak Tündi tanító néni játékos műsorában míg az idősek a Soproni pékség diós-mákos bejglijét dicsérték , no meg a forralt bort és az ízes teát, melyet az Önkormányzati képviselők készítettek el. Estébe nyúló beszélgetés kerekedett a kis falú központjában, cd zene mellett jó volt kicsit megállni ebben a rohanó világban és Áldott Karácsonyt Boldog újévet kívánva hazamenni.

 

Hergovich Vince

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2019. július 23. kedd • Lenke
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Hazánk hősei előtt emlékeztek„Isten álld meg a magyart” – a Himnusz első versszaka zengte be a teret május utolsó hétvégéjén a csepregi Promenádon, ahol az önkormányzat a magyar hősök előtti tisztelet jeléül rendezett ünnepi megemlékezést.
Hősökre emlékezett SajtoskálAz 1848-as forradalom és szabadságharc 171. évfordulója alkalmából Sajtoskál község megemlékezett nemzetünk hőseiről.
Az emlékezés koszorúi SzakonybanMárcius idusa a tiszteletadás időszaka. Felidézzük a március ifjak lelkesedését, 1848/49-es szabadságharc eseményeit. Megemlékezünk mindazokról, akik elősegítették egy jobb ország építését.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online