Adventi gyertyagyújtás és ravatalozó-átadás

2019. január 22.
Témakör: Ünnep | Település: Nemesládony
Adventi gyertyagyújtás és ravatalozó-átadás

Advent első vasárnapján ismét összegyűltünk, hogy méltóképpen ünnepeljük eme jeles ünnepkört. Németh László polgármester úr ünnepi köszöntője után átadásra került a kibővített ravatalozó.

Ebből az alkalomból vendégünk volt dr. Galántai György, a Sárvári Járási Hivatal vezetője. Az egyházak részéről Szabó Miklós plébános úr, valamint Pécsinger Éva lelkész asszony megáldották az új létesítményt. Az adventi koszorún fellobbant az első láng. A rendezvény a kultúrházban folytatódott, ahol a falu gyermekeinek adventi műsorát tekinthették meg az érdeklődők, mely melegséget csalt mindenki szívébe, és újra átélhettük a gyermeki vágyakozást a karácsony iránt. A megjelent vendégeinket a műsor után forralt bor, tea és sütemény várta.
Pietrowskiné Végh Andrea

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. július 23. kedd • Lenke
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Hazánk hősei előtt emlékeztek„Isten álld meg a magyart” – a Himnusz első versszaka zengte be a teret május utolsó hétvégéjén a csepregi Promenádon, ahol az önkormányzat a magyar hősök előtti tisztelet jeléül rendezett ünnepi megemlékezést.
Hősökre emlékezett SajtoskálAz 1848-as forradalom és szabadságharc 171. évfordulója alkalmából Sajtoskál község megemlékezett nemzetünk hőseiről.
Az emlékezés koszorúi SzakonybanMárcius idusa a tiszteletadás időszaka. Felidézzük a március ifjak lelkesedését, 1848/49-es szabadságharc eseményeit. Megemlékezünk mindazokról, akik elősegítették egy jobb ország építését.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online