Sertések pusztultak a bői istálló tűzben (FRISSÍTVE)

2016. augusztus 20. | Szerző: yde
Témakör: Tűzeset | Település:
Sertések pusztultak a bői istálló tűzben (FRISSÍTVE)

A lángok eloltása után nem sokkal a helyszínen jártunk és a telep tulajdonosától érdeklődtünk a történtekről.

A tűz augusztus 20-án hajnali fél kettő körül keletkezett eddig ismeretlen okokból. A Csepregi, sárvári és szombathelyi tűzoltók vonultak nagy erőkkel a helyszínre és fékezték meg a lángokat. Az oltást nehezítette a szalmabálák nagy száma, ami szintén lángra kaptak. Reggel 7 óra körül sikerült az oltást befejezni. A tűzoltóknak nagy segítséget jelentett a tűzi víztározó, aminek jelentős részét fel is használták az oltáshoz. A kár jelentős, 12 sertés elpusztult valamint az épület több mint 40 százaléka, nyilatkozta lapunknak Simon András a telep tulajdonosa.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2019. július 23. kedd • Lenke
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Teljes terjedelmében ég egy trágyadepó Tormásliget mellettTeljes terjedelmében ég egy háromszáz négyzetméteres trágyadepó Tormásliget külterületén - írja a katasztrófavédelem
TÖBB SZOBÁBAN IZZOTT A MATRAC EGY BÜKFÜRDŐI SZÁLLODÁBANInformációnk szerint egy szintet ki kellett üríteni a bükfürdői hotelben, miután több szobából is füstöt jeleztek, egy szobában pedig tűz is keletkezett.
Aratás közben gyulladt ki egy kombájn ZsiránAratási közben gyulladt ki egy kombájn, a tűz pedig átterjedt a tarlóra és a renden lévő szalmára Zsirán, a Csepregi utcában kedden délután - írja a katasztrófavédelem.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online