Sertések pusztultak a bői istálló tűzben (FRISSÍTVE)

2016. augusztus 20. | Szerző: yde
Témakör: Tűzeset | Település:
Sertések pusztultak a bői istálló tűzben (FRISSÍTVE)

A lángok eloltása után nem sokkal a helyszínen jártunk és a telep tulajdonosától érdeklődtünk a történtekről.

A tűz augusztus 20-án hajnali fél kettő körül keletkezett eddig ismeretlen okokból. A Csepregi, sárvári és szombathelyi tűzoltók vonultak nagy erőkkel a helyszínre és fékezték meg a lángokat. Az oltást nehezítette a szalmabálák nagy száma, ami szintén lángra kaptak. Reggel 7 óra körül sikerült az oltást befejezni. A tűzoltóknak nagy segítséget jelentett a tűzi víztározó, aminek jelentős részét fel is használták az oltáshoz. A kár jelentős, 12 sertés elpusztult valamint az épület több mint 40 százaléka, nyilatkozta lapunknak Simon András a telep tulajdonosa.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2020. január 18. szombat • Piroska
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Kigyulladt egy busz AcsádonA tűzoltóknak sikerült megfékeznie a lángokat. Kigyulladt egy autóbusz Acsádon, a Béke utcában - közölte a Vas megyei katasztrófavédelem.
Kigyulladt egy autó BükönEgy személygépkocsi motortere égett Bükön, a Hunyadi utcában. A tűzhöz a csepregi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral előbb körülhatárolták a tüzet, majd eloltották a lángokat.
Kigyulladt egy műhely BükönKigyulladt és teljes terjedelmében égett egy lakóház mögé épített harmincöt négyzetméter alapterületű műhely Bükön, az Ifjúság útján.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online