Humorral a legkomolyabb dolgokról

2018. május 7.
Témakör: Közélet | Település: Sopronhorpács
Humorral a legkomolyabb dolgokról

Baráti meghívásnak eleget téve, a Sopronhorpácsért Egyesület szervezésében tartott előadást Dr. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő, közgazdász, egyetemi tanár,

a hadtudományok kandidátusa a sopronhorpácsi Dr. Sedlmayer Kurt Művelődési Házban, 2018. április 21-én. Vitaindítóként a „Világ 2018-ban" címmel hallgathatták meg a jelenlevők Tanár Úr gondolatait a világpolitika legérdekesebb kérdéseiről. Az USA, Kína, Oroszország és természetesen Európa is terítékre került, utóbbinál Németország kiemelt hangsúlyt kapott. A neves előadó minden jelentősebb témánál jelezte, hogy előadása után szívesen válaszol majd a jelenlevőkben felmerülő kérdésekre. A csaknem egy órás humorral átszőtt gondolatfolyam után, jöttek is sorban a kérdések. Dr. Nógrádi György készségesen válaszolt az érdeklődőknek, akik számos érdekes témát érintettek. Legjellemzőbbek az Európára, és természetesen ezen belül Magyarországra irányuló kérdések voltak. Ezen kívül számos kérdés vonatkozott nagy világpolitikai összefüggésekre, a világ nagyhatalmaira is.
Az izgalmas beszélgetés végén megvásárolhatók voltak az előadó könyvei, melyeket az író természetesen dedikált is a vásárlók igényei szerint.

Dongó István

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában