Először jött sztárvendég – Hangos és hangulatos bői falunap

2017. augusztus 3.
Témakör: Közélet | Település:
Először jött sztárvendég – Hangos és hangulatos bői falunap

Sok újdonságot hozott az idei bői falunap. Akik kilátogattak, azok a nap folyamán a műsorokon jól érezték magukat, akik nem tudtak eljönni, azok ebből a beszámolónkból megtudhatják, mi történt július 15-én.

Az immár hagyományos falunapot, próbáltuk kissé színesebbé tenni, elsősorban a helyszínt változtattuk meg: a sportpálya helyett, a főteret, illetve rendezvényteret választottuk, azért, hogy könnyebben megközelíthetővé váljon, azok számára, akik nehezebben jutnak ki a sportpályára.
A programsorozatokat a délutáni órákban indítottuk. Az első előadást a Tihanyi Tóth Vándorszínpad színdarabjának köszönhettük, mely programot a Berzsenyi Dániel Könyvtár finanszírozta és koordinálta. Örömmel tölt el, hogy a 688 fős településünk vendégeiként fogadhattuk a Vándorszínpadot, akik Budapestről érkeztek, és egy órán keresztül szórakoztatták a gyerekeket, felnőtteket egyaránt. Őket követték a Bői Óvoda táncos lábú apróságai: igaz, a nyári szünidő miatt kis létszámmal, de mosolyt csaltak a nézőközönség arcára. S ha már a néptáncnál tartunk: a hangulat fergetegességéről a Nicki Fergeteg Néptánc Egyesület 36 fős csoportja gondoskodott, akik egy órán keresztül, megállás nélkül szórakoztatták a nézőközönséget. Őket követte a Tompaládonyi Fiatalok Társulata, akik fokozták a hangulatot a látványos és humoros, különböző stílusú zenés, táncos produkcióikkal, melyet a várva várt vacsora elfogyasztása követett.
Az est csúcspontja a sztárvendég volt: Éder Gábor személyében, aki bevonta műsorába a gyerekeket s felnőtteket egyaránt a hangulat fokozása érdekében. A falunapi rendezvényt utcabállal zártuk. Ez volt az első alkalom, hogy sztárvendéget köszönthettünk településünkön. Bízunk abban, hogy a jövőben is sikeres és élményekkel teli falunapokat szervezhetünk a résztvevők számára.
Ezúton szeretnék köszönetet mondani, minden támogatónak és segítő kéznek, akik hozzájárultak a falunap megszervezéséhez, megvalósulásához és lebonyolításához.

Jákó Melinda (IKSZT munkatárs, Bő)

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
Kiemelt cikkek a témában