Tömördről Jeruzsálembe …

2018. szeptember 18. | Szerző: Kissné
Témakör: Sport | Település: Tömörd
Tömördről Jeruzsálembe …

A szombathelyi Haladás VSE U-15-ös foci csapata képviselte Magyarországot 2018. 07.29-08.03.között Izraelben zajló 53. Nemzetközi GyermekVilágjátékokon.

A csoport egyik tehetséges játékosa községünk büszkesége: Bódi Bence volt.
A megérkezésük után a fiúk ellátogattak vezetőikkel többek között Betlehemben Jézus születési helyére, az Olajfák hegyén található Getsemáné kertbe és az Izrael és Jordánia határán levő Holt-tengerben is megfürödhettek. Hétfőn este a jeruzsálemi megnyitó ünnepségen Bencéék edzője, Horváth Tibor vonulhatott be a magyar zászlóval, s őt követte a Haladás csapata s a többi magyar versenyző. Kedden először a görögökkel, majd a házigazda Izrael csapatával játszottak és nyertek a fiúk. Utóbbi mérkőzésen Bence egy találattal járult hozzá a győzelemhez. A foci világjátékok negyedik helyét szerezték meg! Óriási és nagyszerű eredmény ez! Gratulálunk, s további szép sikereket kívánunk valamennyiüknek.
Hajrá Haladás! Hajrá Bence!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. május 24. péntek • Eszter
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Megyei döntőt rendeztek a MalomkertbenA Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny Vas megyei területi döntőjén tizennégy csapat mérte össze tudását április 17-én a csepregi Malomkertben.
Egy csepregi bringás lány sikereiKitartás, szorgalom, teljesítmény A jó idő beköszöntével többször láttalak kerékpározni a városban és a ”csepregi hegyen„ is. Hallottam a szép eredményeidről. Beszélnél- e ezekről?
32. alkalommal sakkverseny BükönBük Város bajnokságát rendezték meg szombaton a Mátyás sörözőben. 22 sakk kedvelő részvételével 7 fordulós rendszerben zajlott az esemény.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online