Hetedszer rúgták a bőrt a focitáborban

2017. szeptember 28. | Szerző: Horváth Zoltán
Témakör: Sport | Település: Csepreg
Hetedszer rúgták a bőrt a focitáborban

A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület és a Csepregi Sportegyesület közösen, idén immáron hetedszer szervezte meg az egyhetes nyári focitáborát Csepregen. Az augusztus elején tartott eseményre a fiúk és lányok jelentkezését egyaránt várták.

A tábor megnyitóját augusztus 7-én az eseménynek otthont adó Malomkerti Sportlétesítményben tartották.
A szervezők fő célkitűzései a labdarúgás és a sport népszerűsítése, az egészséges életmódra nevelés, továbbá a Csepregi Sportegyesület jó hírnevének további öregbítése volt.
A két egyesület gondoskodott arról is, hogy a játékos vetélkedők és az edzések mellett a kirándulásra, tartalmas időtöltésre is sor kerüljön. Az idei táborba jelentkezett 29 gyermek számára hétfőn, szerdán és pénteken a labdarúgásé volt a főszerep, kedden és csütörtökön pedig az önfeledt kikapcsolódásra fektették a hangsúlyt.
Kerékpáros kirándulással egybekötve a büki gyógyfürdőbe látogattak el, majd a sárvári kalandpark és kötélpark különleges, adrenalindús kihívásait teljesíthették.
Kocsis Imre Gábor a sportegyesület elnöke szerint a rengeteg mozgás mellett, gondoskodtak arról is, hogy a gyermekek egészségesen étkezzenek a tábor egész ideje alatt. A mindennapi edzéseken pedig a kis focisták elsajátíthatták a technikai alapokat, fejleszthették ügyességüket, állóképességüket. A tábor végén, augusztus 11-én a gyermekek a 7. Rúgd a bőrt nyári focitáborból rengeteg nagyszerű élménnyel gazdagodva és új barátságokkal térhettek haza.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2017. december 18. hétfő • Auguszta
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Átadták a sportparkot a város zöld szívébenÜnnepélyes keretek között adták át október 18-án Csepregen az új sportparkot. A Malomkertben 40 négyzetméter alapterületű, gumitégla-borítású rész épült ki, amelyen 5 új sporteszközt helyeztek el.
Lányok boxoltak Bükön (fotógaléria)
Lovak közelében ZsiránAz idei nyáron is három turnusban szervezett lovastábort a Csillagösvény Lovas Egyesület a lovakat szerető, a lovak után érdeklődő gyermekeknek.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online