Bő csapata nyerte a 13. Holnapért Kupát!

2018. július 24.
Témakör: Sport | Település: , Csepreg, Tompaládony
Bő csapata nyerte a 13. Holnapért Kupát!

Június 23.-án, szombaton tizenharmadik alkalommal „rúgták a bőrt” Csepregen a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület által szervezett Holnapért Kistérségi Labdarúgó Kupanapon.

A Malomkerti Sportlétesítményben, már reggel 8 órától minden készen állt, hogy a futballrajongók ismételten egy remek napot tölthessenek el barátaik, ismerőseik társaságában.
A labdarúgásra igazán alkalmas időben kilenc csapat mérte össze tudását, melyek a kistérség településeiről érkeztek. Két pályán folyamatosan zajlottak a csoportmérkőzések, melyeket Egyed Tibor és Mónos János a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség játékvezetői vezényeltek.
Jól felkészült, sportszerűen játszó csapatok vágtak neki a tornának az A csoportban 5 csapat versengett, s záporoztak a gólok, - összesen 28 gól született - addig a B csoportban 4 csapat mérte össze tudását, mindösszesen 7 gól kíséretében. A kupanapon: Cák, FC Söralátét, F/List, Gigant FC, Meszlen, Random, Répcevölgye-Bő, Tompaládony, Tormásliget, csapatai küzdöttek egymással. A csoportmérkőzéseket követően a legjobb négy közé: FC Söralátét, F/List, Répcevölgye-Bő, Tompaládony, csapata jutott.
A Holnapért Kupát az idei esztendőben Simon Géza irányításával a tornán mindvégig taktikusan és megfontoltan játszó Répcevölgye-Bő csapata nyerte, a második helyet az FC Söralátét csapata kapta, míg a dobogó harmadik fokára a F/List együttese állhatott. A negyedik helyen Tompaládony csapata végzett. Gólkirály öt találattal Németh Gergő lett a Répcevölgye-Bő csapatából, míg a legjobb kapusnak Taródi Ádámot a Tompaládony csapatából választották látványos és eredményes védéseiért a játékvezetők.
Az elő három helyezettnek járó kupát, oklevelet és az első helyezettnek járó ajándékcsomagot Vlasich Krisztián egyesületi elnök és Maximovics Zsuzsanna adta át, de díjazták a legjobb negyedik helyezettet is, s minden résztvevő csapatnak elismerő emléklapot nyújtottak át. A rendezvényt Mester Árpád Tormásliget község polgármestere is megtisztelte. A mérkőzéseket követően a résztvevők finom ebéddel és kötetlen baráti beszélgetéssel zárták az idei XIII. Holnapért Kistérségi Labdarúgó Kupanapot.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2020. január 22. szerda • Vince
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Répce Sakk kupa Bükön (+fotók) FrissítveHetedik alkalommal rendezték meg a Répce kupát
Bringázz velünk!Nagygeresd Község Önkormányzata ezzel a felhívással várta az érdeklődőket szeptember 22-én az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap keretein belül szervezett rendezvényre.
Gyalogolni jó!A Magyar Szabadidősport Szövetség által meghirdetett Világ Gyalogló (hó)Nap versenykiírását óvodánk, a Sopronhorpácsi Napközi Otthonos Óvoda is szívügyének tekintette.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online