Rendőrségi hírek

2012. február 7. | Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság
Témakör: Rendőrségi hírek

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya 2012. február 17-én fegyverismereti (jártassági) vizsgát tart. A vizsgával kapcsolatosan érdeklődni a 94/311-240-es központi szám 74-01-es mellékének hívásával lehetséges. Egy egyházasfalui lakos január 30-án délután egy Peugeot típusú személygépkocsival közlekedett a 84-es számú főúton Sárvár felől Sopron irányába. Sajtoskál térségében a Bük-fürdő utcai leágazónál balra kívánt bekanyarodni, melynek során összeütközött az őt záróvonalon előző ismeretlen személy által vezetett ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú gépjárművével, ami az ütközést követően megállás nélkül továbbhajtott. A baleset következtében az előzetes orvosi tájékoztatás alapján a Peugeot vezetője 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. Az ügyben a rendőrség büntetőeljárás indított.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2020. január 21. kedd • Ágnes
hirdetés
Olvasnivaló a témában
SZEMTANÚKAT KERESÜNK A Szombathelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának II. Vizsgálati Alosztálya 18010/1016/2019. bűnügyi számon eljárást folytat garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
MENTŐHELIKOPTER ÉRKEZETT EGY SÚLYOSAN SÉRÜLT NŐÉRT BÜKREFeltehetőleg családon belüli erőszak áldozata lett az a középkorú asszony, akit szombaton délután szállított mentőhelikopter kórházba egy büki családi házból.
A SZÁM, AMI ÉLETET MENT - 112 A LAKOSSÁG SZOLGÁLATÁBAN Két helyszínen, nyílt nap keretében mutatjuk be a hívásfogadó központok munkáját.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online