A strandon is vigyáznak ránk (+fotógaléria)

2017. június 20. | Szerző: yde
Témakör: Rendőrségi hírek | Település: Bük
A strandon is vigyáznak ránk (+fotógaléria)

A Vas Megyei Rendőr-Főkapitányság kedd délelőtt a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum területén tartotta a turisztikai idényt megnyitó és a nyár veszélyeire figyelmeztető kampányát.

A kampány célja a bűnmegelőzés.

Némethné dr. Zsigó Zita r. alezredes asszony, a Főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának vezetője a nyári szünet veszélyeire hívta fel a figyelmet. Hogyan készítsük fel gyermekeinket, mire hívjuk fel a figyelmüket (értékeink védelme, idegenekkel való kapcsolat, internet veszélyei, esténként a hazajutás). Beszéljük meg velük, kik azok a felnőttek, akikben megbízhatnak, baj esetén felhívhatnak, illetve a két ismert számot, amin bármikor segítséget kérhetnek: 107, 112.

László Péter r. alezredes úr, a Főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője a fokozott kerékpár,- motoros közlekedésre hívta fel a figyelmet. Kérte a közlekedés alapvető szabályainak betartását, megfelelő védő felszerelés ellenőrzését, viseletét, illetve a gépkocsivezetők türelmesebb részvételét az utakon. Vigyázzunk egymásra!


Schaffer Adrienn, a Büki Gyógyfürdő Zrt. értékesítési és kommunikációs igazgatója kiemelte, fontos a vendégek biztonsága! Nagy megtiszteltetés és öröm számára az együttműködés. Köszöni a fokozottabb járőrözést, a kerékpáros rendőrök jelenlétét.


A nap folyamán a strandolóknak több nyelven is szórólapokat osztottak szét, melyen felhívják a figyelmüket, vigyázzanak értékeikre!

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2020. január 21. kedd • Ágnes
hirdetés
Olvasnivaló a témában
SZEMTANÚKAT KERESÜNK A Szombathelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának II. Vizsgálati Alosztálya 18010/1016/2019. bűnügyi számon eljárást folytat garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
MENTŐHELIKOPTER ÉRKEZETT EGY SÚLYOSAN SÉRÜLT NŐÉRT BÜKREFeltehetőleg családon belüli erőszak áldozata lett az a középkorú asszony, akit szombaton délután szállított mentőhelikopter kórházba egy büki családi házból.
A SZÁM, AMI ÉLETET MENT - 112 A LAKOSSÁG SZOLGÁLATÁBAN Két helyszínen, nyílt nap keretében mutatjuk be a hívásfogadó központok munkáját.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online