A vagyonvédelemről Bükfürdőn

2018. július 17.
Témakör: Programajánló | Település: Bük
A vagyonvédelemről Bükfürdőn

A „XIII. Gyógy-Bor Napok Büki Gasztrofesztivál” rendezvény helyszínén várják az érdeklődőket a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai.

Az áldozattá válás megelőzése érdekében életre hívott program keretében a kilátogatók közvetlenül fordulhatnak munkatársainkhoz. A rendezvény helyszínén felállított információs ponton különböző, a vagyonvédelmet elősegítő eszköz megismerésére is lehetőség nyílik.

A bűnmegelőzési szakemberek az alábbiak szerint várják az érdeklődőket.

Időpont: 2018. július 19-én, 14 óra 30 perc és 17 óra 30 perc között bűnmegelőzési tanácsadás.
Helyszín: Bükfürdő, a „XIII. Gyógy-Bor Napok Büki Gasztrofesztivál" elnevezésű rendezvény területén felállított bűnmegelőzési sátor.

Időpont: 2018. július 19-én, 15 órai kezdettel lakossági tájékoztató.
Helyszín: Bükfürdő, a „XIII. Gyógy-Bor Napok Büki Gasztrofesztivál" elnevezésű rendezvény területén felállított bűnmegelőzési sátor.

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. július 23. kedd • Lenke
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Félhold és Telihold - Kőszegi Ostromnapok 2019. augusztus 2-4. – augusztus 30.Két harangszó között tartottak sajtótájékoztatót a Kőszegi Ostromnapok szervezői: Kőszeg Város Önkormányzata, a Kőszegi Ostromnapok Egyesület, a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház és a Fitt-Boksz Ökölvívó Egyesület.
Dr. Pápai Lajos nyugalmazott győri megyés püspök a 25. Sajtoskáli Falunappal egybekötött 15. Sajtfesztivál- és vásáronIdén harmadik alkalommal tiszteli meg jelenlétével Dr. Pápai Lajos nyugalmazott megyés püspök Sajtoskál községét.
Idén is vár mindenkit a büki nyárJúnius 21-én sajtótájékoztató keretében ismertették a nyári programokat a Gyógy-Bor-Napok új helyszínén. Tóth Tamás intézményvezető, fesztiváligazgató köszöntője után Újvári Timi és Holdosi Attila szórakoztatta a sajtó képviselőit.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online