A vagyonvédelemről Bükfürdőn

2018. július 17.
Témakör: Programajánló | Település: Bük
A vagyonvédelemről Bükfürdőn

A „XIII. Gyógy-Bor Napok Büki Gasztrofesztivál” rendezvény helyszínén várják az érdeklődőket a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai.

Az áldozattá válás megelőzése érdekében életre hívott program keretében a kilátogatók közvetlenül fordulhatnak munkatársainkhoz. A rendezvény helyszínén felállított információs ponton különböző, a vagyonvédelmet elősegítő eszköz megismerésére is lehetőség nyílik.

A bűnmegelőzési szakemberek az alábbiak szerint várják az érdeklődőket.

Időpont: 2018. július 19-én, 14 óra 30 perc és 17 óra 30 perc között bűnmegelőzési tanácsadás.
Helyszín: Bükfürdő, a „XIII. Gyógy-Bor Napok Büki Gasztrofesztivál" elnevezésű rendezvény területén felállított bűnmegelőzési sátor.

Időpont: 2018. július 19-én, 15 órai kezdettel lakossági tájékoztató.
Helyszín: Bükfürdő, a „XIII. Gyógy-Bor Napok Büki Gasztrofesztivál" elnevezésű rendezvény területén felállított bűnmegelőzési sátor.

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. augusztus 22. szerda • Menyhért
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Rendezvények, események augusztusban
Kőszeg ékszereit mindenki látni akarja!  Romantikus sétákra csábít a páratlan középkori belváros…  Izgalmas kaland vár a Jurisics-várban és a kis múzeumokban…  Kirándulásokra hív az Alpokat idéző, árnyas és hűvös Kőszegi hegység…  Hős Jurisics Ostromünnepére az egész város díszbe öltözik, és  Egész nyáron át élményt nyújt a híres kőszegi Várszínház!
KŐSZEGI SOKADALOM FŐTÉRI ZENÉS ESTÉK ’18 VÁSÁR - ZENE – GASZTROA Kőszegi Várszínház „Hajmeresztő” bemutatójának a napján, 2018. július 12-én, csütörtök este indul útjára a Kőszegi sokadalom, azaz a Főtéri zenés esték ’18 programsorozata. Ezen az estén, mások mellett, Kőszeg város koncert fúvószenekara köszönti a premiert!
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online