Hírek Politika témában

2020. január 6. | Bük
Nekem Vas megye az első!

2010-es országgyűlési képviselővé választásom óta minden tőlem telhetőt megtettem Vas megyéért a Parlamentben. Felszólalásokkal, költségvetési módosító javaslatokkal, írásbeli kérdésekkel, egyeztetésekkel képviseltem a Vas megyeiek érdekeit, aminek több esetben eredménye is lett. A Jobbik alelnökeként is lelkiismeretesen és aktívan dolgoztam közösségünkért.

2019. december 19. | Bük
Bükről és Csepregről az Országgyűlésben

A hagyományoknak megfelelően 2019. utolsó parlamenti ülésnapján is országgyűlési felszólalásban köszöntötte Ágh Péter, észak-Vas megye képviselője azokat a közösségeket, melyek ebben az esztendőben ünnepeltek évfordulót.

2018. május 31. | Csepreg
Tisztújítás a Vas megyei Jobbikban

A Vas megyei Jobbik tisztújító megyei választmányi ülésén – melyen részt vett Zakó László regionális igazgató is – a küldöttek egyhangúlag támogatták, hogy a megyei elnöki tisztséget két évig Rába Kálmán töltse be.

2017. július 24. | Répceszentgyörgy
Új polgármestert választottak Répceszentgyörgyön

Vasárnap megtartott választáson új polgármestert választottak.

2016. október 6. | Csepreg
Bana Tibor közleménye:

Kedden megalakult az új csepregi képviselő-testület, melynek az időközi önkormányzati választások eredményeként a Jobbik színeiben tagja lett Varga Dániel barátom is.

2016. augusztus 22. | Csepreg
Teljes és hivatalos a lista a csepregi választásokhoz

Itt olvashatja a képviselőjelöltek és polgármesterek teljes névsorát

2016. augusztus 12. | Csepreg
Íme itt az

A csepregi választási bizottság megtartotta ülését. A lenti nevekből is lehet választani a csepregi polgároknak új testületet szeptember végén. Végleges lista augusztus 22-én 16 óra után lesz teljes

2016. augusztus 10. | Csepreg

A lap előző számában megjelent interjúban az esetleges újraválasztásáért küzdő csepregi polgármester olyan valótlan állításokat fogalmazott meg személyemmel kapcsolatban, melyekre – jó hírnevem védelme érdekében - kénytelen vagyok röviden reagálni.

2016. július 4. | Csepreg
Nyílt levél Vlasich Krisztiánhoz, Csepreg legutóbb 590 választó által, 622 ellenében megválasztott polgármesteréhez!

Csepreg bukott** polgármestere nem kíván részt venni a sárdobálásban, helyette inkább fekáliát önt vödörből a képzelt ellenfele - szerény személyem – nyakába.

2016. július 4. | Csepreg
Választások Csepregen

Megkérdeztük Rabi Imre képviselőt, aki egyike volt azoknak, akik kezdeményezték a Csepregi képviselőtestület feloszlatását.

2016. július 4. | Csepreg
Feszültség Csepregen

Vlasich Krisztiánt, Csepreg város polgármesterét kérdeztük a képviselő testület feloszlatásáról és a lehetséges következményekről.

2014. november 14. | Csepreg
Önkormányzati alakuló ülés Csepregen

A kisváros új önkormányzata október 27-én tartotta meg ünnepi alakuló ülését. A rendezvényen jelen volt

2014. október 12. | Bük
Önkormányzati választások (FRISSÍTVE: hétfő 00:08)

Bükön maradt Németh Sándor a polgármester

2014. január 2. | Csepreg
Minden jó, ha jó a vége?

Az önkormányzatok idei nehéz anyagi helyzetéről gyakran olvashattak a sajtóban. Lapunkban is többször foglalkoztunk a csepregi szűkös költségvetéssel.

2013. június 27. | Zsira
Közös Önkormányzati Hivatal

Január 1-vel az önkormányzatok működésében komoly változások léptek életbe. Ezzel kapcsolatosan kérdeztük Czipetics Györgyné sopronhorpácsi jegyzőt, aki elmondta, hogy:

2013. március 12. | Csepreg
Lobog a Székely zászló a csepregi városházán

Budapest XXII. kerületi önkormányzatának felhívásához csatlakozva Csepreg Város is szolidaritást vállalt a székelyföldi településekkel szimbólumaik szabad használatáért folytatott küzdelmükben és kitűzte a városháza falára a Székely zászlót 2013.

2013. február 1. | Csepreg

Gyurcsányt mindenki ismeri, pártját csak a választók fele Országjáró körútja vasi állomásán Acsádra, Bükre és Csepregre is ellátogatott Gyurcsány Ferenc. A Demokratikus Koalíció elnökét nem akarták beengedni az Acsádi Idősek Otthonába, később együtt ebédelt a büki iskolásokkal, Csepregen pedig fórumot tartott.

2011. augusztus 12. | Csepreg

A Jobbik Ifjúsági tagozatainak valamint több száz civil ember összefogása és nemzeti tudatukból fakadó segítségnyújtása nyomán az I. Wass Albert Könyvgyûjtõ Akció néven, karitatív céllal meghirdetett egy hónapon át tartó kezdeményezés a napokban ért el végállomásához.

2020. január 25. szombat • Pál
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Nekem Vas megye az első!2010-es országgyűlési képviselővé választásom óta minden tőlem telhetőt megtettem Vas megyéért a Parlamentben. Felszólalásokkal, költségvetési módosító javaslatokkal, írásbeli kérdésekkel, egyeztetésekkel képviseltem a Vas megyeiek érdekeit, aminek több esetben eredménye is lett.
Bükről és Csepregről az Országgyűlésben A hagyományoknak megfelelően 2019. utolsó parlamenti ülésnapján is országgyűlési felszólalásban köszöntötte Ágh Péter, észak-Vas megye képviselője azokat a közösségeket, melyek ebben az esztendőben ünnepeltek évfordulót.
Csepregen is megalakult az új testület (fotók)
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online