Napvitorla alatt hűsölhetnek a csepregi ovisok

2019. január 8. | Szerző: Koszorú Mihály
Témakör: Óvoda | Település: Csepreg, Tömörd, Tormásliget
Napvitorla alatt hűsölhetnek a csepregi ovisok

Megkezdődött az óvodai udvar rendbetétele és játszótéri játékainak felújítása, pótlása.

Vlasich Krisztián polgármester és Nyáriné Bencsik Piroska a Csepregi Óvodásokért Alapítvány elnökének megrendelését követően a kivitelező megkezdte a játékok beszerzését, így a jövő év elején elkezdődhet azok telepítése is az óvoda udvarán. A meglévő alapítványi források mellé az önkormányzat több mint egymillió forinttal járult hozzá a játékok beszerzéséhez. A napokban megtörtént az ivókút és a homokozók fölé tervezett napvitorlák felszerelése. Horváth Gábor képviselő, a Családügyi, Kulturális és Ifjúsági Bizottság elnöke személyesen intézte a beszerzést és a fizikai kivitelezést is, mert ennek a tételnek a beszerzése így még gazdaságosabbnak bizonyult.
A két, egyenként 4 x 5 méteres napvitorla árnyékolásra és csapadék elleni védelemre egyaránt alkalmas, kiváló UV védelmet biztosít a gyermekeknek a felszerelését követően hosszú évekig. A városi képviselő maga választotta ki a jóminőségű széláteresztő anyagot, amely alatt így a nyári hőségében is járni fog a levegő.
A négyzet alakú árnyékoló ponyvákat tűzi horganyozott oszlopok köré feszítette ki, s mindezek kivitelezése egy munkanapot tett ki, melyet a képviselő önkéntes munkájával segített. Az óvoda udvarának fejlesztése során az önkormányzati saját forrás felett tudatosan gazdálkodva, saját erőből is elvégezhető volt ez a fejlesztés, így a képviselő munkájának köszönhetően jelentős forrást takarított meg az önkormányzat. A képviselő szakszerű munkáját örömmel vette, s támogatta Maximovics Veronika intézményvezető is, aki támogatgatóan állt a kezdeményezéshez.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. augusztus 18. vasárnap • Ilona
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Új játszóudvar épült szívvel, lélekkelMárcius 6-án adták át az újabb közös eredményt a vasi kisvárosban: a Csepregi Óvodásokért Alapítvány és Csepreg Város Önkormányzata fogott össze a további fejlesztés reményében.
Jótékonysági gálaműsor az óvodásokértHatalmas érdeklődés mellett zajlott a IV. Jótékonysági Gálaműsor. A színházterem csordultig megtelt, akiknek már nem jutott hely, azok az aulában pótszékeken, nagyképernyős tévén nézhették végig a fergeteges műsort.
Műfüves pályát adtak át a csepregi ovisoknakAz óvodások bemutatójával, ünnepélyes átadó keretében avatták fel a Csepregi Óvoda és Bölcsőde KIKI udvarán megvalósult több célú sportpályát.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online