Jótékonysági gálaműsor az óvodásokért

2019. április 11.
Témakör: Óvoda | Település: Csepreg
Jótékonysági gálaműsor az óvodásokért

Hatalmas érdeklődés mellett zajlott a IV. Jótékonysági Gálaműsor. A színházterem csordultig megtelt, akiknek már nem jutott hely, azok az aulában pótszékeken, nagyképernyős tévén nézhették végig a fergeteges műsort.

A gyermekek és a vendégszereplők műsora minden elképzelést felülmúlt, szereplésüket vastaps kísérte. A jótékonysági gálaesten befolyt összeggel az intézmény a "A Csepregi Óvodásokért Alapítvány" -t kívánta támogatni, s így több, mint 300.000 Ft került felajánlásra. Az alapítvány kuratóriumi elnökével egyeztetve a közös célunk az, hogy minden évben az iskolába készülő gyermekeket elvigyük kirándulni, aminek a teljes költségeit fedezné az alapítvány. Ezen kívül fejlesztő játékok, eszközök beszerzése szerepel a prioritások között. Köszönjük mindenkinek a támogatást!
Külön köszönet a Csepregi Óvoda és Bölcsőde KIKI minden dolgozójának!
Fotók: Koszorú Mihály

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2019. november 23. szombat • Kelemen
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Új játszóudvar épült szívvel, lélekkelMárcius 6-án adták át az újabb közös eredményt a vasi kisvárosban: a Csepregi Óvodásokért Alapítvány és Csepreg Város Önkormányzata fogott össze a további fejlesztés reményében.
Napvitorla alatt hűsölhetnek a csepregi ovisokMegkezdődött az óvodai udvar rendbetétele és játszótéri játékainak felújítása, pótlása.
Műfüves pályát adtak át a csepregi ovisoknakAz óvodások bemutatójával, ünnepélyes átadó keretében avatták fel a Csepregi Óvoda és Bölcsőde KIKI udvarán megvalósult több célú sportpályát.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online