Tormásliget község alakuló ülésének polgármesteri beszéde

2019. november 12.
Témakör: Önkormányzat | Település: Tormásliget
Tormásliget község alakuló ülésének polgármesteri beszéde

Tisztelettel szeretném megköszönni az ismételt bizalmat! Nagyon meg vagyok hatódva, hiszen a hatodik ciklusomat kezdem meg mint Tormásliget polgármestere. Köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott, és azoknak a részt vételét is, akik nem rám adták a voksukat.

Ez is mutatja, hogy van (lesz) még mit tennünk.
Emlékszem, 1998-ban, amikor először tettem polgármesteri esküt, azzal kezdtem, hogy ezzel a bizalommal élni kell, és nem visszaélni. A testület és jómagam - ahogy eddig is - a település érdekeit szem előtt tartva a faluért, Önökért, Értetek fogunk dolgozni!
A megválasztott testületi tagoknak gratulálok, és kérem őket, hogy a legjobb tudásuk szerint segítsék a munkámat! A település minden lakóját kérem, hogy adjanak ötletet, tanácsot, hogy mi az, ami szerintük megoldásra vár, mi az, amit szeretnének megcsinálni!
Ami biztató, hogy a falu pénzügyi helyzete stabil. A kastély, a volt italbolt sorsát át kell gondolni, és a lehetőségekhez képest rendezni. Ha az italboltot nem tudjuk kiadni, akkor funkciót kell neki találnunk.
A falu lakóit tájékoztatni kell az önkormányzat munkájáról, elejét véve a pletykáknak, amelyek rendszerint nem valós információn alapulnak.
Idősödő falu vagyunk, folyamatosan figyelnünk kell, mint ahogy eddig is tettük, a nyugdíjasokra, egyedül élőkre.
Szeretném, ha az eddigi programjaink továbbra is megrendezésre kerülnének, hiszen ezeknek kell összetartani, összekovácsolni a közösséget. Ezen van mit javítanunk, de remélem, hogy a testületi tagok közreműködésével és a település lakóinak segítségével itt is előre tudunk lépni.
Minden olyan pályázatot be fogunk adni, amit úgy látunk, hogy számunkra eredményes lehet!
A célok közösek, ha megvalósulnak, akkor a siker is közös lesz! Csak akkor érhetjük el a céljainkat, ha közösen gondolkodunk, közösen cselekszünk.
Akinek bármilyen ügyben segítségre van szüksége, mint eddig is, nyugodtan kereshet!
A pozitív együttműködés reményében kívánok a képviselő-testület tagjainak jó egészséget, erőt, kitartást és sok sikert az önkormányzati munkához!

 

Mester Árpád

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában