Sokan születtek az óévben Csepregen

2018. április 5. | Szerző: Koszorú Mihály
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg
Sokan születtek az óévben Csepregen

A hagyományokhoz híven otthonában köszönti az újszülötteket Csepreg Város Polgármestere, Vlasich Krisztián. A városvezető minden kis csöppséget meglátogat, de nem érkezik üres kézzel: ajándékkal, pelenkatortával kedveskedve köszönti őket, mint a város legifjabb polgárjait.

Mozgalmas volt a 2017-es év utolsó két hónapja babaáldás tekintetében a városban. Tízen láttak napvilágot a vasi kisvárosban, öt fiú és öt leány. Mindjárt november elején, 4-én, 7 óra 10 perckor született Erdősi Zoja, 3750 grammal és 49 centivel. Szandra és Gergely második gyermekét a nagytestvér, a két és fél éves Zselyke is már nagyon várta.
Szintén november 4-re esett Judit és Miklós harmadik gyermekének a születése is: a kis csöppség, Vajda Filip 3400 grammal és 48 centivel látta meg a napvilágot, egészen pontosan 8 óra 55 perckor. Az újszülöttet a hat- és hétéves báty, Andzseló és Diégó is örömmel fogadta.
November 8-án, éppen dél előtt fél órával született meg Kovács Zétény, aki 3990 grammal és 50 centivel érkezett közénk. A szülők, Krisztina és Balázs mellett a hatéves Zalán is már izgatott volt a csöppség érkezése miatt.
Sákovics Janka november 14-én, 10 óra 20 perckor, 3050 grammal és 49 centiméterrel született. Szülei, Gabriella és Árpád mellett a kétéves Ákos is boldogan fogadta a kisded érkezését.
Szülei nagy-nagy örömére november 29-én, 14 óra 35 perckor jött világra Horváth Szófia. Anita és Ádám első gyermeke 3670 grammal és 50 centivel érkezett az ifjú családba.
November 30-án, 14 óra 18 perckor egy gyönyörű kisfiúval gyarapodott a csepregi lakosság. Horváth Milán, Kitti és János első gyermeke 3650 grammal és 53 centivel látta meg a napvilágot.
December 2-án, 4 óra 26 perckor érkezett meg az év utolsó fiúgyermeke, Horváth Kristóf. A csöppség 50 centivel és 3950 grammal lepte meg szüleit, Nórát és Lászlót. A kistestvér születését a két és fél éves testvér, Eliza is örömmel fogadta.
December 7-én Tőke Maja született, egész pontosan 19 óra 17 perckor. Szilvia és László első gyermeke 4050 grammal és 51 centivel látta meg a napvilágot, az ifjú szülők nagy boldogságára.
Edőcs Lola december 14-én, 10 órakor érkezett a világra, a hároméves Hanna és az ötéves Dávid testvéreként. A szülők, Dávid és Adrienn harmadik gyermeke 2900 grammal és 47 centivel született.
A polgármester az ifjú szülőknek szívből gratulált, sok boldogságot és nagyon jó egészséget kívánva mindannyiuknak.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek