RENDEZŐDNEK A CSAPADÉKVÍZ ELVEZETŐ ÁRKOK CSEPREG VÁROS UTCÁIN

2018. július 6.
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg

A TOP-2.1.3-15-VS1-2016-00025 számú projekt célja, hogy a város csapadékvíz-elvezető árkok rendezésével illetve újak kialakításával csökkentse a település és a térség víz veszélyeztetettségét. A tervezett műszaki megoldások között számításokkal alátámasztottan szikkasztóárkok kialakítására is sor kerül.

A beruházás keretében Csepreg Alsóváros komplex csapadékvíz rendezése valósul meg a Csokonai, Alkotmány, Zrínyi, Bognár Ignác, Taksony utcák és Taksony köz csapadékvíz-elvezető rendszerének rekonstrukciójával. Az út- és járda felújítási program ezen ütembe magába foglalja az ároktisztítást, átereszek bontását és újak építését, árokburkolást és új árkok kialakítását. A projekt befejezését 2019. április 30-ára tervezi a kivitelező.

Mindezeket Csepreg Város Önkormányzata 100%-os pályázati finanszírozásból biztosítja, melynek teljes összege 153. 599. 177 Ft.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. július 18. szerda • Frigyes
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Kisvárosok találkozója CsepregenCsepreg városa adott otthont a Vas megyei kisvárosok soron következő találkozójának, melyre május 29.-én, került sor. Bük, Csepreg, Jánosháza, Őriszentpéter, Répcelak és Vasvár települések polgármesterei és jegyzői, aljegyzői vettek részt a baráti találkozón, amit a Csepregi Közös Önkormányzati Hivatal dísztermében tartottak.
Megkezdődött a kerékpárút építéseJúnius 18.-án, kezdődött meg nyertes pályázati forrásból a Rákóczi utcában a kerékpárút építése. A Magyar Kormány támogatásának köszönhetően, több mint 153 millió Forint ráfordításával valósulhat meg a város fejlesztési elképzelése.
Boldog születésnapot Tormásliget (fotógaléria)25. évfordulóját ünnepelte a település
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online