RENDEZŐDNEK A CSAPADÉKVÍZ ELVEZETŐ ÁRKOK CSEPREG VÁROS UTCÁIN

2018. július 6.
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg

A TOP-2.1.3-15-VS1-2016-00025 számú projekt célja, hogy a város csapadékvíz-elvezető árkok rendezésével illetve újak kialakításával csökkentse a település és a térség víz veszélyeztetettségét. A tervezett műszaki megoldások között számításokkal alátámasztottan szikkasztóárkok kialakítására is sor kerül.

A beruházás keretében Csepreg Alsóváros komplex csapadékvíz rendezése valósul meg a Csokonai, Alkotmány, Zrínyi, Bognár Ignác, Taksony utcák és Taksony köz csapadékvíz-elvezető rendszerének rekonstrukciójával. Az út- és járda felújítási program ezen ütembe magába foglalja az ároktisztítást, átereszek bontását és újak építését, árokburkolást és új árkok kialakítását. A projekt befejezését 2019. április 30-ára tervezi a kivitelező.

Mindezeket Csepreg Város Önkormányzata 100%-os pályázati finanszírozásból biztosítja, melynek teljes összege 153. 599. 177 Ft.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. szeptember 21. péntek • Máté
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Bükön a Termál körúton rendeződtek a vízelvezetési gondokProjektzáró ünnepség keretében adtak felvilágosítást a sajtó és a nagyközönség számára Bükön.
Szeretetteljes és megbecsült időskorAugusztus 7-én Varga Jánosné Juliska nénit 90. születésnapja alkalmából szerettei köszöntötték a Területi Gondozási Központban, ahová Vlasich Krisztiánt, Csepreg város polgármesterét is meghívták.
Új járda épültA városvezetés újabb ponton számolta fel az évtizedes hiányosságot, hiszen a Bognár Ignác utcában építettünk ki járdát a városgazdálkodás munkatársaival – számolt be a város újabb út- és járda felújítási üteméről Vlasich Krisztián, Csepreg város polgármestere.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online