Munkára fogtuk a napot

2019. február 12.
Témakör: Önkormányzat | Település: Sopronhorpács
Munkára fogtuk a napot

Széchenyi 2020 pályázat TOP-3.2.1-15 keretén belül napelemes rendszer telepítésére adtunk be pályázatot.

A projekt címe: Napelemes rendszer telepítése Sopronhorpács településen. A Nemzetgazdasági Minisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Irányító hatóság pozitívan bírálta el a pályázatunkat, amelyet 100% - ban 19.015.710 Ft - tal támogatta. A beruházás kettő intézményen lett megvalósítva, az önkormányzat épületére 16,7 kW, az iskolára 11kW termelésű napelem rendszer lett felszerelve és a villany hálózatra rákötve. A nap segítségével már a két intézmény villany igényét a napelemek végzik, ezzel is csökkentve költségeinket. A tavalyi évben 189 millió Ft pályázati támogatást kapott Sopronhorpács, amit meg is valósítottunk a pályázati kiírásoknak megfelelően.
Köszönet Magyarország Kormányának.
Talabér Jenő
Sopronhorpács polgármestere

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. november 21. csütörtök • Olivér
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Tisztelt Csepregi Polgárok!Nem szándékozom borzolni a kedélyeket, de ígéretemhez híven engedjék meg, hogy beszámoljak Csepreg Város Önkormányzata anyagi helyzetéről. Szeretném hangsúlyozni, hogy a kialakult helyzetért nem az előző ciklus képviselőit tartom felelősnek, és nem azért mert én is, mint egykori képviselő a testület tagja voltam.
Tormásliget község alakuló ülésének polgármesteri beszéde Tisztelettel szeretném megköszönni az ismételt bizalmat! Nagyon meg vagyok hatódva, hiszen a hatodik ciklusomat kezdem meg mint Tormásliget polgármestere. Köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott, és azoknak a részt vételét is, akik nem rám adták a voksukat.
Sikeres az ősz Sopronhorpács községben…Az idei évben Sopronhorpács Község Önkormányzata több pályázatot is benyújtott, melyek közül októberben kettő is nyertesen került ki. Az egyik a Magyar Falu Program által kiírt „Eszközfejlesztés belterületi közterület karbantartására” témában került beadásra, mely pályázat keretein belül egy közterület rendező Iseki TXG 237 típusú kompakt traktor megvásárlására kapott 11 millió forint támogatást a község.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online