Kiadások és bevételek – Tíz költségvetést tettek közzé

2017. április 18. | Szerző: yde
Témakör: Önkormányzat | Település: Iklanberény, Lócs, Tormásliget
Kiadások és bevételek – Tíz költségvetést tettek közzé

Bük, Csepreg, Iklanberény, Lócs, Tormásliget és Tömörd önkormányzata volt a leggyorsabb: már az évindításkor nyilvános volt a települések idei költségvetése.

Tavaszra tíz újabb Répce-vidéki telepelés tette közzé a Nemzeti Jogszabálytárban az idei kasszája fő számait. Mindegyik falu hiány nélkül számol, vagyis egyezik a kiadási és a bevételi oldal.

A térség települései közül Bő gazdálkodik a legmagasabb összeggel idén: 185,5 millió forint szerepel a büdzsében. Sajtoskál is 100 millió feletti összegből gazdálkodik: 105,4 millió forint a fő szám. Tompaládony és Simaság is 40 millió körül számol: Tompaládonyban 45,8 millió forint, Simaságon 41,8 millió forint az idei költségvetés a közzétett számsorok szerint. A „harmincas" települések között három van: Nagygeresd, Nemesládony és Répceszentgyörgy önkormányzata is 30 millió forint körüli költségvetéssel számol 2017-re. Nagygeresden kereken 34 millió forint a költségvetés fő összege, Nemesládonyban 30,9 millió, Répceszentgyörgyön 30,2 millió forinttal számolnak. Gór is közzétette az idei gazdálkodás irányszámait: 24,4 millió forint szerepel a kiadási és a bevételi oldalon is. Mesterházán 21,6 millió forintot költenek és ekkora összegű bevétellel számolnak. Chernelházadamonya képviselő-testülete 19,5 millió forintban állapította meg a bevételek és a kiadások fő számait.
Törvényi kötelezettség a költségvetések elkészülte, de a közzététel nem az. Március végéig nyolc Répce-vidéki település nem hozta nyilvánosságra a központi jogszabálytárban az idei gazdálkodása fő összegeit: Egyházasfalu, Horvátzsidány, Kiszsidány, Ólmod, Peresznye, Répcevis, Sopronhorpács és Szakony.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. november 15. péntek • Albert, Lipót
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Tormásliget község alakuló ülésének polgármesteri beszéde Tisztelettel szeretném megköszönni az ismételt bizalmat! Nagyon meg vagyok hatódva, hiszen a hatodik ciklusomat kezdem meg mint Tormásliget polgármestere. Köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott, és azoknak a részt vételét is, akik nem rám adták a voksukat.
Sikeres az ősz Sopronhorpács községben…Az idei évben Sopronhorpács Község Önkormányzata több pályázatot is benyújtott, melyek közül októberben kettő is nyertesen került ki. Az egyik a Magyar Falu Program által kiírt „Eszközfejlesztés belterületi közterület karbantartására” témában került beadásra, mely pályázat keretein belül egy közterület rendező Iseki TXG 237 típusú kompakt traktor megvásárlására kapott 11 millió forint támogatást a község.
Letette az esküt a Büki Képviselő Testület Mutatjuk képekben
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online