Készülnek az idei költségvetések – Hatot már közzétettek

2017. március 6. | Szerző: yde
Témakör: Önkormányzat | Település: Bük, Csepreg, Tormásliget
Készülnek az idei költségvetések – Hatot már közzétettek

KÖRKÉP A Répce vidékének 27 települése közül hat tette már közzé 2017-es költségvetését a Nemzeti Jogszabálytárban. A két városon kívül négy községből is nyilvánosak az idei számok. Soroljuk.

Bükön és Csepregen is határoztak már a képviselők a 2017-es irányszámokról, ami az éves gazdálkodást illeti. Bükön a költségvetési rendelet 2,5 milliárd forinttal számol. Egészen pontosan 2 milliárd 519 millió 933 ezer forint szerepel a kiadási és a bevételi oldalon is. Csepregen is egyensúllyal számolnak természetesen: a 2017-es kiadási és bevételi oldalon is 766 millió 228 ezer 961 forint szerepel.
A községek között Iklanberény, Lócs, Tormásliget és Tömörd önkormányzata tette már közzé az országos felületen az idei költségvetési rendeletét.
Iklanberényben 41 millió 128 ezer forint pénzmozgással számolnak idén. Lócs községben 38 millió 857 ezer 62 forint szerepel a 2017-es kiadási és bevételi oldalon is. Tormásligeten a főösszeg 45 millió 899 ezer 667 forint lesz idén, Tömörd községben pedig 27 millió 586 ezer 812 forint szerepel a kiadási és a bevételi oldalon a költségvetési rendeletben.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. december 5. csütörtök • Vilma
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Iklanberényiek választásaOktóber 13-án az egész ország az önkormányzati választásokra figyelt. A régió legkisebb településén, Iklanberényben 61 választásra jogosultból 52 helyi tett eleget állampolgári kötelezettségének.
Tisztelt Csepregi Polgárok!Nem szándékozom borzolni a kedélyeket, de ígéretemhez híven engedjék meg, hogy beszámoljak Csepreg Város Önkormányzata anyagi helyzetéről. Szeretném hangsúlyozni, hogy a kialakult helyzetért nem az előző ciklus képviselőit tartom felelősnek, és nem azért mert én is, mint egykori képviselő a testület tagja voltam.
Tormásliget község alakuló ülésének polgármesteri beszéde Tisztelettel szeretném megköszönni az ismételt bizalmat! Nagyon meg vagyok hatódva, hiszen a hatodik ciklusomat kezdem meg mint Tormásliget polgármestere. Köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott, és azoknak a részt vételét is, akik nem rám adták a voksukat.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online