Tündérmese

2018. július 11.
Témakör: Kultúra | Település: Csepreg
Tündérmese

Nagy örömmel vettem, hogy megjelent egy tündérekről, virágokról, zenéről szóló mesekönyvem június elején.

Ez azért nagy dolog számomra, mivel még soha nem adtak ki írásomat, főleg úgy, hogy én illusztráltam a verseket, meséket. Ajánlásomat a könyv végén mindenki figyelmébe ajánlom. Köszönöm a biztatást mind a családom és munkatársaim részéről, nagy segítség és erőforrás volt ez nekem. A gyerekek világa sokszor már távolinak tűnik a felnőtteknek. Játszunk a kicsikkel, de mégis valami meghitt, varázslatos világ felejtődik el a túlhajszolt, állandó megfelelést váró nagyok világában. Ez a könyv szeretne segítséget nyújtani, hogy tovább maradhassunk egy kicsit gyerekek, felnőttként újra álmodozóvá, vágyakozóvá, reményt adóvá váljunk. Szeretettel ajánlom minden kedves olvasónak, akik szívesen kalandoznak a mese kalandos világában.

Köszönettel: Szalkayné Sárváry Hajnalka

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. július 18. szerda • Frigyes
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Roma napot tartottak Bükön (fotógaléria)
VISSZÜK CSEPREG JÓ HÍRÉT!2018. április 15-én tartotta a csepregi Farkas Sándor Egylet megalakulásának 25 éves jubileumát. A rendhagyó dalos délutánon Sági Ferenc az egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket, az alapító és pártoló tagokat, támogatókat, az egyesület volt tagjait, illetve az együttműködő csoportokat.
Orgonakoncert a góri templomban.A Répce-vidék költőinek műveit összefoglaló könyv góri bemutatóját követő beszélgetésen merült fel egy góri orgona koncert ötlete.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online