Túl minden határon - Meg tudod csinálni! Vujity Tvrtko Bükön

2019. március 29. | Szerző: Sági Ferenc
Témakör: Kultúra | Település: Bük
Túl minden határon - Meg tudod csinálni! Vujity Tvrtko Bükön

Az előbbi az előadás címe, az utóbbi a fő mondanivalója volt a neves író, újságíró, riporter és kitűnő előadó teltházas büki rendezvényének.

Megelevenedtek nem mindennapi kalandok, félelmetes diktatúrák és (részben nevetséges) diktátorok (Észak Korea, Türkmenisztán), háborús helyszínek (Jugoszlávia, Szomália), érdekes emberek (az utolsó magyar hadifogoly: Toma András, a félig magyar Németh Szamira, a végtagok nélküli Vujicsics, a „fekete hógolyó" és az amerikai tornászlány). Hazaszeretet, humor és az akaraterő diadala mind-mind része volt a lebilincselően izgalmas előadásnak. A két óra során a pesszimizmustól eljutottunk az optimizmusig, az álmoktól a kitartáson keresztül a csodáig.
Egy felejthetetlen estével lettünk gazdagabbak.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2019. augusztus 18. vasárnap • Ilona
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Völcseji Népdalkör a II. Soproni Kórusünnepen2019. július 6-án került megrendezésre a II. Soproni Kórusünnep, melyen a Völcseji Népdalkör is nagy sikerrel szerepelt.
Megyei énekkari találkozó CsepregenA Csepregi Nyugdíjas Énekkar fogadta a megye kiváló dalnokait június 15-én szombaton a csepregi művelődési ház színháztermében.
„Kápolnák útján….” kerekezőket Zsirán kaptuk lencsevégre (fotógaléria)
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online