Tisztújítás a Farkas Sándor Egyletben

2018. október 29. | Szerző: Sági Ferenc
Témakör: Kultúra | Település: Csepreg
Tisztújítás a Farkas Sándor Egyletben

Október 9-én tartotta tisztújító közgyűlését Csepregen a Farkas Sándor Egylet.

Az elnökség mandátumának lejártát bejelentve, a korábbi elnök jelezte, hogy nem kívánja újra betölteni e megbízatást, de szükség esetén más tisztséget vállal.
A közgyűlés az egylet elnökének Haizler Ákost, elnökhelyettesnek Vasvári Imrénét, titkárnak Sági Ferencet, pénztárosnak Munczi Józsefnét, elnökségi tagnak Kovács Antalnét választotta. A citeracsoport vezetője továbbra is Kemény Lászlóné, az olvasóköri csoporté pedig Sági Ferenc.
A megválasztott elnökség nevében Haizler Ákos megköszönte a bizalmat. Továbbra is várja a tagság aktivitását, és jelezte, hogy szívesen várunk új tagokat - vidékieket is - egyesületünkbe.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. március 24. vasárnap • Gábor
hirdetés
Olvasnivaló a témában
A Magyar Kultúra Napja kisvárosainkbanCsepregen már január 20-án gálaműsorral emlékeztek meg a Himnusz születésnapjáról. A Farkas Sándor Egylet citerásai és énekesei hangulatos népdalcsokra vezette be az eseményt. Majd Sági Ferenc a száz éve elhunyt Ady Endre: A föl-földobott kő című költeményét adta elő.
Fontosak az értékeink – Sudár Lászlóné Molnár Zsuzsanna könyvét karolta fel a csepregi önkormányzatSajtónyilvános könyvbemutatót tartottak a Csepregi Közös Önkormányzati Hivatal dísztermében december 12-én szerda délután. Hosszan tartó kutatómunka eredményét foglalja össze a most megjelent mű.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online