Tisztújítás a Farkas Sándor Egyletben

2018. október 29. | Szerző: Sági Ferenc
Témakör: Kultúra | Település: Csepreg
Tisztújítás a Farkas Sándor Egyletben

Október 9-én tartotta tisztújító közgyűlését Csepregen a Farkas Sándor Egylet.

Az elnökség mandátumának lejártát bejelentve, a korábbi elnök jelezte, hogy nem kívánja újra betölteni e megbízatást, de szükség esetén más tisztséget vállal.
A közgyűlés az egylet elnökének Haizler Ákost, elnökhelyettesnek Vasvári Imrénét, titkárnak Sági Ferencet, pénztárosnak Munczi Józsefnét, elnökségi tagnak Kovács Antalnét választotta. A citeracsoport vezetője továbbra is Kemény Lászlóné, az olvasóköri csoporté pedig Sági Ferenc.
A megválasztott elnökség nevében Haizler Ákos megköszönte a bizalmat. Továbbra is várja a tagság aktivitását, és jelezte, hogy szívesen várunk új tagokat - vidékieket is - egyesületünkbe.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. január 16. szerda • Gusztáv
hirdetés
Olvasnivaló a témában
A december mindig sok programot tartogat a falu lakói számára. Kezdődik december 2-án vasárnap 14 órakor, amikor is adventi ünnepségünk keretében, a kibővített ravatalozó átadására is sor kerül, valamint fellobban a koszorún az első gyertyaláng.
November 10-én megtelt a csepregi művelődési központ díszterme. A fúvószenekar hagyományos őszi fellépésén került sor a minősítésre, melyen Koncertfúvós C kategóriában ismerték el a csepregi zenekart.
Mindig örömteli esemény egy új könyv megjelenése és bemutatása. November 21-én is az volt Górban, ahol a közösségi ház zsúfolásig megtelt a helyi érdeklődőkkel, közeli és kicsit távolabb lakó ismerősökkel, barátokkal.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online