Számos program vár még a Nemesládonyiakra

2018. december 14.
Témakör: Kultúra | Település: Nemesládony

A december mindig sok programot tartogat a falu lakói számára. Kezdődik december 2-án vasárnap 14 órakor, amikor is adventi ünnepségünk keretében, a kibővített ravatalozó átadására is sor kerül, valamint fellobban a koszorún az első gyertyaláng.

A kultúrházban, gyermekeink kedves kis előadását tekinthetik meg, mellyel már a közelgő karácsonyi ünnepre hangolódhatunk. A műsor után megvendégeljük a közönséget. December 9-én vasárnap 14 órakor, hozzánk is ellátogat a nagyszakállú Télapó, hogy megajándékozza a jó gyermekeket. Amíg várjuk, hogy megérkezzen Mikulás, addig egy bábelőadást tekinthetünk meg Pető Ferenc bábművész előadásában, melynek címe a Mikulás csizmája. December 16-án vasárnap 14 órakor az időseket köszöntjük, a már hagyományos nyugdíjas napi ünnepségünkön. Itt szintén meglepetés műsorral kedveskednek a gyermekek. Reméljük felkeltettük a lakosság figyelmét, és megtisztelik rendezvényeinket.
Pietrowskiné Végh Andrea

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. december 14. szombat • Szilárda
hirdetés
Olvasnivaló a témában
 „Vándor Székely” - Néprajzi kiállítás SzakonybanBálinth Zoltán erdélyi néprajzi gyűjteményéből válogatást nyújtó „Vándor Székely” című kiállítás megnyitójára szeptember 8-án került sor.
TárlatTöbb évtizedes hagyomány már, hogy a csepregi búcsú előtti héten kiállítás megnyitására kerül sor a Petőfi Sándor Művelődési-Sportház és Könyvtárban. Az utóbbi években általában a helyi Mozaik Képzőművész Kör alkotásaiban gyönyörködhettünk.
A roma holokausztra emlékeztek Bükön75 éve, 1944. augusztus 2-áról 3-ára virradó éjjel végezték ki az Auschwitz-birkenaui romatáborban maradt több, mint háromezer cigányt.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online