Varga Gábor emléknap és horgászverseny

2019. szeptember 13. | Szerző: Haller Erzsébet
Témakör: Közélet | Település: Simaság
Varga Gábor emléknap és horgászverseny

Május 10-én horgászversenyt rendeztek a simasági horgásztavon, Varga Gábor emlékére. Második alkalommal került sor a megemlékezéssel egybekötött versenyre.

Immár két éve, hogy Gábor nincs közöttünk... Gábor szenvedélyes horgász volt, előtte állt az élet, végre megismerte a szerelmét... Aztán egy napon, 2017. augusztus 14-én mindennek vége szakadt. Örökre és megváltoztathatatlanul. Számos horgásztárs jelentkezett a versenyre, akik már reggel fél 7-kor gyülekeztek a tónál (előző este a volt iskolatársak és barátok koszorút helyeztek el Gábor sírján). Simon Dániel iskolatárs és barát megnyitó szavai könnyeket fakasztottak a szemekbe, az elhomályosult tekintetek jelezték a valódi emlékezést. Maga a verseny délig tartott, az első három helyezett díjazásban részesült. Az emléknapon a horgásztársak mellett részt vettek a régi iskolatársak, a volt barátok, ismerősök, Gábor volt barátnője és nem utolsó sorban családtagjai is. Amíg a verseny zajlott, a többiek beszélgettek, felidézték Gáborral kapcsolatos emlékeiket. Az emlékverseny közös ebéddel zárult, amit Gábor édesanyja saját készítésű süteményekkel gazdagított. Köszönet illeti Simon Dániel főszervezőt, aki fontosnak tartotta, hogy évről-évre megemlékezzenek Gáborról. Külön köszönet illeti Gábor szüleit, akik elfelejteni ugyan soha nem tudják a fiúkat, de jó érzéssel töltötte el őket, hogy ezen a napon másokkal együtt emlékezhettek meg róla.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. december 14. szombat • Szilárda
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Erzsébet-napi rendezvény újbor bemutatásával2019. november 23-án Csepregen a Petőfi Sándor Művelődési Sportház és Könyvtárban tartották az Erzsébet-napi rendezvényt.
Egyházasfalu év végi szeretetszeleteiAz emberes hónapok beköszöntével a közeledő év vége, az örömteli adventi várakozás mindannyiunkat egyfajta lelki számadásra készteti. Ezáltal még nyitottabbá válunk hagyományos ünnepeink megélésére is, melyek fontos, erőt adó szeretetszeletekként vannak jelen életünkben.
Idén is hintóval érkezett a Mikulás Csepregbe (+fotógaléria)
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online