Szemétgyűjtés Szakonyban

2018. április 27. | Szerző: Boros Rudolfné
Témakör: Közélet | Település: Szakony
Szemétgyűjtés Szakonyban

Az idei évben újból volt szemétszedés Szakonyban, illetve a települést körülvevő utak mentén.

Az akcióra április 7-én került sor. A helyi könyvtár kezdeményezése találkozott az önkormányzat elképzelésével. Közösön szólították meg a helyi lakosokat, hogy minél többen vegyenek részt az eseményen. A munkálatokban a maroknyi önkéntesek csoportján kívül a képviselők, illetve a közmunkások egy része vett részt. Bőven akadt mit összegyűjteni. A hidak alatti "szemétvilág" sajnos mindenhol megtalálható volt. A zsákostól kiszórt szemét a temető melletti erdősávot pusztította, csúfította. De minden út mentén folyamatosan teltek a gyűjtőzsákok, sajnos volt mit beletenni. Az összegyűjtött szemét elszállításáról a lövői Roto Elzett Kft. gondoskodott.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. július 16. hétfő • Valter
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Tapasztalatszerző, ismeretbővítő kirándulás a móri borvidékenA csepregi „Nyitott pincés boros gazdák” és a Csepregi Borhölgyek 2018. június 2-án a móri borvidékre kirándultak, ugyanis miden évben egy szőlőtermelő helyet választanak, ahol ismereteiket tovább tudják bővíteni, tapasztalatokat tudnak szerezni.
Palacsinta fesztivál képekben FRISSÍTVE!!!
Móka és kacagás a sajtoskáli gyereknapon Sajtoskál községben május utolsó vasárnapja a gyermekekről szólt. Idén a falu apraja nagyja vidám játékokkal ünnepelte a gyereknapot. A program délután egy órakor kezdődött és este hét órakor ért véget.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online