SZAKONYI HÍREK

2018. január 24. | Szerző: Boros Rudolfné
Témakör: Közélet | Település: Szakony
SZAKONYI HÍREK

• A karácsonyi várakozást egy szép és új kezdeményezés tette meghittebbé. Szakonyban is kigyúltak az ádventi ablakok fényei. A külsőségek mellett, az alkalmanként összegyűlt családok Finta József atyával közösen imádkoztak.

• A szakonyi katolikus egyházközség január 20-án harmadik alkalommal rendezte meg jótékonysági bálját. A megjelenteket a szervezők nevében Csenár Mátyás köszöntötte. A rendezvényt a csepregi táncosok palotása nyitotta meg, ezt követően Finta József plébános fejezte ki köszönetét mindazoknak, akik felajánlásokkal, szervezési munkákkal segítették az est létrejöttét. Majd a vidámságé volt a főszerep a Nem hagyjuk ABBA! produkcióval. Az est folyamán a férfi vendégek megválasztották a bálkirálynőt, Hidegh Alexandra személyében.
• Januárban aerobic órák indultak Szakonyban. Az aerobic alaplépéseiből összeállított, könnyen követhető gyakorlatokra várják az érdeklődőket, mozogni vágyókat. Az alkalmakat péntekenként a közösségi házban tartják.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. november 13. kedd • Szilvia
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Malacsütés LócsonA környékünkön lévő települések közül talán Lócs az a falu, ahol a külföldi lakosok példás összefogása megmutatkozik.
Simaság: Író-olvasó találkozóOktóber 11-én, író-olvasó találkozó keretében nálunk járt Horváth Nikoletta, alias VakVagány.
Itt a lista: azokról az osztrák határátkelőkről, ahol eztán tilos motorral vagy autóval áthajtani60 határátkelő közül 35-nél megtiltották az autós közlekedést: iszonyat problémát okozva ezzel a határ közelében élő, Ausztriába ingázó munkavállalóknak.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online