Óriási siker, hatalmas élmény, életre szóló barátságok

2018. július 27.
Témakör: Közélet | Település: Csepreg
Óriási siker, hatalmas élmény, életre szóló barátságok

Idén, 11-edik alkalommal adott otthont, a Csepregi Ottó kemping, az Ismerős Arcok tábornak.

A mottó ezúttal, a nélküled volt, utalva arra, hogy maga a zenekar, egyéb okok miatt nem lépett fel. Ez mit sem változtatott, azon a meghitt családias hangulaton, ami az egész hetet jellemezte. Hiszen, már sokaknak ez vált megszokottá, hogy nem csak a főrendezvényekre utaznak ide, az ország minden pontjáról, és határon túlról is, hanem nyaralás is egyben. Éjszakába nyúló beszélgetések, spontán zenélés, ami közel hozza az embereket egymáshoz. Ez egyébként egy sehol máshol nem tapasztalható, összetartozás élményt nyújt a rendezvényre érkezőknek. Mint az elmúlt években, ezúttal is kitettek magukért a rendezők. Olyan fellépőknek tapsolhatott a közönség, mint a Kalapács-Rudán páros, az Ős P.box, vagy a legendás Karthágó. De, hogy ne csak a Rock zenéről szóljon a tábor, volt bortúra, néptánc bemutató és fúvós zene is. A szívélyes fogadtatás és a kemping idilli környezete hozza össze, évről évre azokat az embereket, kiket a zene szeretete mellett, a barátság is összeköt. Az újonnan érkező első táborlakók némi csodálkozással szemlélték ezt a fajta érzést, és csak annyit reagáltak: ide újra jönni kell. Mi lesz ezután? Ami biztos, mi ott leszünk. Remélhetőleg, a névadó zenekar is visszatér majd, hiszen ez a 11 év vitathatatlanul az ő érdemük is. Újabb felejthetetlen élmények, friss barátságok, ezzel zárult ez az év. Búcsúztunk a leggyakrabban elhangzó mondattal, Jövőre, újra itt, veletek.


„Badface"

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. augusztus 22. szerda • Menyhért
hirdetés
Olvasnivaló a témában
II. Csepregi Palacsinta Fesztivál - Fergeteges koncertekkel palacsintáztak a csepregiekJúlius 14-én nagy érdeklődés mellett zajlott az idei második Csepregi Palacsinta Fesztivál. A tavalyi évben hagyományteremtő szándékkal indították útjára a megye sokszínű fesztiválfelhozatalát gyarapító rendezvényt, ahol idén is sok-sok ezer palacsinta fogyott, méltán kitettek magukért a Malomkertben versengő csapatok!
Helló, Tömörd ….Minden település számára nagyon fontos annak arculata! Nekünk, tömördieknek, az egyik fontos tér a buszmegállónál található park és váróterem környéke.
Önfeledt szórakozással indult a nyárJól kezdődött az idei vakáció a nemesládonyi gyermekeknek. Az önkormányzat kirándulást szervezett nekik és szüleiknek, Zalaszabarra a Zobori Élményparkba.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online