Önfeledt szórakozással indult a nyár

2018. augusztus 6.
Témakör: Közélet | Település: Nemesládony
Önfeledt szórakozással indult a nyár

Jól kezdődött az idei vakáció a nemesládonyi gyermekeknek. Az önkormányzat kirándulást szervezett nekik és szüleiknek, Zalaszabarra a Zobori Élményparkba.

Az időjárás kegyes volt hozzánk, egész nap örülhettünk a szép időnek. A gyerkőcök (és persze a bátrabb felnőttek) kipróbálhatták a park valamennyi lehetőségét- a kiszuperált járműveket, a jobbnál-jobb csúszdákat, trambulinokat, kisvonatot és a vizes játszóteret. Pihenés gyanánt a park mini állatkertjében töltöttük el az időt. Sajnos hamar elrepült a kirándulásra szánt nap, a gyerekeket úgy kellett kikönyörögni az élményparkból. Természetesen a fagylaltozás sem maradhatott el. Hazafelé Sümegen hódoltunk eme kulináris élvezetnek. Új élményekben gazdagodva tértünk haza. Köszönjük a képviselő testületnek ezt a csodás napot!
Pietrowskiné Végh Andrea

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. augusztus 22. szerda • Menyhért
hirdetés
Olvasnivaló a témában
II. Csepregi Palacsinta Fesztivál - Fergeteges koncertekkel palacsintáztak a csepregiekJúlius 14-én nagy érdeklődés mellett zajlott az idei második Csepregi Palacsinta Fesztivál. A tavalyi évben hagyományteremtő szándékkal indították útjára a megye sokszínű fesztiválfelhozatalát gyarapító rendezvényt, ahol idén is sok-sok ezer palacsinta fogyott, méltán kitettek magukért a Malomkertben versengő csapatok!
Helló, Tömörd ….Minden település számára nagyon fontos annak arculata! Nekünk, tömördieknek, az egyik fontos tér a buszmegállónál található park és váróterem környéke.
Csepregi civil nap képekben
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online