Önfeledt szórakozással indult a nyár

2018. augusztus 6.
Témakör: Közélet | Település: Nemesládony
Önfeledt szórakozással indult a nyár

Jól kezdődött az idei vakáció a nemesládonyi gyermekeknek. Az önkormányzat kirándulást szervezett nekik és szüleiknek, Zalaszabarra a Zobori Élményparkba.

Az időjárás kegyes volt hozzánk, egész nap örülhettünk a szép időnek. A gyerkőcök (és persze a bátrabb felnőttek) kipróbálhatták a park valamennyi lehetőségét- a kiszuperált járműveket, a jobbnál-jobb csúszdákat, trambulinokat, kisvonatot és a vizes játszóteret. Pihenés gyanánt a park mini állatkertjében töltöttük el az időt. Sajnos hamar elrepült a kirándulásra szánt nap, a gyerekeket úgy kellett kikönyörögni az élményparkból. Természetesen a fagylaltozás sem maradhatott el. Hazafelé Sümegen hódoltunk eme kulináris élvezetnek. Új élményekben gazdagodva tértünk haza. Köszönjük a képviselő testületnek ezt a csodás napot!
Pietrowskiné Végh Andrea

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. október 18. csütörtök • Lukács
hirdetés
Olvasnivaló a témában
A Dunakanyar nevezetességihez kirándultakSzeptember 22-én, szombaton hagyományos buszos kirándulásra invitálták a csepregi polgárokat, Vlasich Krisztián polgármester kezdeményezésére, Visegrádra és Esztergomba látogattak el.
Kétszáz éve születtek a csepregi „alsó kastély” hajdani uraiA csepregi Alsóvárosban még áll a több építészettörténeti elemet ötvöző, eklektikus stílusú Markovich/Markovics-, később Rottermann-kastély néven ismert épület. Noha elhagyottan, elhanyagoltan.
Vigyázz, kész, KABARÉ! különleges kabaré (fotógaléria)
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online