Nemesládony Zalakarosi kalandja

2018. szeptember 7.
Témakör: Közélet | Település: Nemesládony

Már-már hagyománynak számít, hogy a képviselő testület kirándulást szervez a falu lakói számára augusztus hónapban.

Az idén 19 fő jelentkezett az augusztus 4-re meghirdetett programra, felnőttek és gyermekek egyaránt. Az indulás reggel 7 órakor volt, az úticél pedig a Zalakarosi Fürdő. A Jóisten csodálatos strandidővel ajándékozott meg minket. A közel két órás út, megállás nélkül hosszú volt ugyan, de mindenki minél előbb a fürdőn belül szeretett volna lenni. A képviselő testület teljes egészében finanszírozta a fürdőbelépőket, az utazást és az esti vacsorát. A strandon, ki-ki a saját kedvére szórakozhatott. A gyerekek csúszdáztak, birtokba vették a játszóteret, pancsoltak a gyermek paradicsomnak is mondható fürdőn. A felnőttek, a strand és élmény medencéken kívül a gyógyvizes medencéket is kipróbálták és erőt merítettek a természet csodáiból. Sajnos 18:30-kor búcsút vettünk ugyan a Fürdőtől, de tudjuk, Zalakaros még visszavár minket. A vacsorát a Gyöngyösi Betyárcsárdában fogyasztottuk el, ahol 4 féle főételből választhattunk, ízlésünknek megfelelően. A finom estebédet cigányzene kísérte. A gyermekek a játszótéren múlatták az időt, míg a felnőttek hűsítő italokkal fokozták a hangulatot, így csak 22 óra környékén értünk haza. Köszönet a szép napért a képviselő testületnek!
Pietrowskiné Végh Andrea

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. november 13. kedd • Szilvia
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Malacsütés LócsonA környékünkön lévő települések közül talán Lócs az a falu, ahol a külföldi lakosok példás összefogása megmutatkozik.
Simaság: Író-olvasó találkozóOktóber 11-én, író-olvasó találkozó keretében nálunk járt Horváth Nikoletta, alias VakVagány.
Itt a lista: azokról az osztrák határátkelőkről, ahol eztán tilos motorral vagy autóval áthajtani60 határátkelő közül 35-nél megtiltották az autós közlekedést: iszonyat problémát okozva ezzel a határ közelében élő, Ausztriába ingázó munkavállalóknak.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online