Nemesládony Zalakarosi kalandja

2018. szeptember 7.
Témakör: Közélet | Település: Nemesládony

Már-már hagyománynak számít, hogy a képviselő testület kirándulást szervez a falu lakói számára augusztus hónapban.

Az idén 19 fő jelentkezett az augusztus 4-re meghirdetett programra, felnőttek és gyermekek egyaránt. Az indulás reggel 7 órakor volt, az úticél pedig a Zalakarosi Fürdő. A Jóisten csodálatos strandidővel ajándékozott meg minket. A közel két órás út, megállás nélkül hosszú volt ugyan, de mindenki minél előbb a fürdőn belül szeretett volna lenni. A képviselő testület teljes egészében finanszírozta a fürdőbelépőket, az utazást és az esti vacsorát. A strandon, ki-ki a saját kedvére szórakozhatott. A gyerekek csúszdáztak, birtokba vették a játszóteret, pancsoltak a gyermek paradicsomnak is mondható fürdőn. A felnőttek, a strand és élmény medencéken kívül a gyógyvizes medencéket is kipróbálták és erőt merítettek a természet csodáiból. Sajnos 18:30-kor búcsút vettünk ugyan a Fürdőtől, de tudjuk, Zalakaros még visszavár minket. A vacsorát a Gyöngyösi Betyárcsárdában fogyasztottuk el, ahol 4 féle főételből választhattunk, ízlésünknek megfelelően. A finom estebédet cigányzene kísérte. A gyermekek a játszótéren múlatták az időt, míg a felnőttek hűsítő italokkal fokozták a hangulatot, így csak 22 óra környékén értünk haza. Köszönet a szép napért a képviselő testületnek!
Pietrowskiné Végh Andrea

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. április 20. szombat • Tivadar, Odett
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Ez történt TompaládonybanA tavalyi évhez hasonlóan a márciusi hosszú hétvégén került megrendezésre a várva-várt tavaszköszöntő rendezvény, ahol egyben megemlékeztünk az 1948-as forradalomról, nemzetünk újkori virágzásának legszebb időszakáról is.
Mécsesek a csepregi temetőben, ott is megemlékeztek az iskola névadójárólCsepregen a 2007-ben megnyílt új iskolát a helység jeles szülöttéről, dr. Csepregi Horváth Jánosról (1853–1945) nevezték el, akinek jelentős szerepe volt 1900 körül a hazai kisiparosok fogyasztási és értékesítési szövetkezetekbe tömörítésében; munkásságáért nemességet is nyert.
Farsang TömördönAz elmúlt évektől egy kicsit eltérő volt az idei farsang időszaka községünkben. Mindenki számára ismerős, hogy január 6-án kezdődik a mulatozás időszaka, nálunk a buszmegálló „álarcai” már jelezték, hogy idén hosszú lesz ez a vidámsággal bővelkedő idő.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online