Edy

Nem is olyan hosszú ötven év...

2017. június 19.
Témakör: Közélet | Település: Egyházasfalu
Nem is olyan hosszú ötven év...

Hamar eltelt az ötven év szeretetben, harmóniában Németh Dénes és Németh Dénesné számára.

A kerek évforduló alkalmából meglepetés ünnep készült: minden kedves ismerős és rokon tudott mindent, csak az ünnepeltek nem. Gyermekeik szervezték szüleiknek a szép évforduló méltó ünneplését. A Németh-házaspár egy vasárnapi ebédmeghívásra indult... Aztán furcsállták, amikor fiuk bekanyarodott a falu határában lévő Keresztényi kápolnához. Ott már ceremóniához készülődött Pál atya. Csaknem hatvanan vettek részt a szentmisén. Könnyeikkel küszködtek az ünnepeltek, de boldogan mosolyogtak, szép szertartás volt. Meghatottan köszöntek el a résztvevőktől, megköszönték, hogy megtisztelték őket, az ünnepüket jelenlétükkel.
De e után jött a másik csavar: az autó ismét egy ismeretlen helyre indult. Egyházasfaluba, a Platán térre kanyarodott Némethékkel a kocsi, folytatódott a program. Polgármesteri köszöntőt hallhattak, majd a gyermekek szedték össze szüleik ötven éves történetét. Miután a főasztalnál helyet foglaltak az ünnepeltek, ajándékokat kaptak. A legfőbb a pápai áldás volt, valamint az 1700-évekre visszanyúló, csaknem hat méter hosszú családfa.
Szeretném megköszönni a szervezőknek, hogy az önkormányzat terén tartották az eseményt, kívánok a jövőbe jó egészséget.

Sándor József polgármester

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
Kiemelt cikkek a témában
2017. június 26. hétfő • János
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Búcsúból majális EgyházasfalubanÓriási meglepetéssel készült az április végi Szent György napi búcsúra a helyi Freedom Cafe.
Jubilált az Írottkő Natúrparkért EgyesületMegalakulásának 20. évfordulóját ünnepelte az egyesület jubileumi közgyűléssel, szakmai konferenciával és partnereinek adott vacsorával Kőszegen.
Cápabarlang is várja a gyerekeket BükönA Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója, Boros László Attila a június 22-én tartott sajtótájékoztatón ismertette a média képviselőivel, a fürdő milyen újdonságokkal, programokkal várja vendégeit az idei nyáron.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online