Mozgalmas évzárás volt

2018. február 5.
Témakör: Közélet | Település: Tömörd
Mozgalmas évzárás volt

Az év utolsó hónapja több programot is tartogatott a tömördiek számára. December 10-én izgatott gyerkőcökkel telt meg a község faluháza: mindannyian nagyon várták ezt a napot, hiszen kicsi falunkba ellátogatott a Mikulás.

A nagy találkozás előtt a nagyérdemű megnézhette a Mikulás virága című színdarabot. A tanulságos mese után betoppant a Nagyszakállú, aki most sem okozott csalódást, hiszen tele puttonnyal érkezett. A bátrabbak énekeltek, verset mondtak, de a megszeppent fiatalok sem maradtak ajándék nélkül. Idén is bebizonyosodott, hogy csupa jó gyerek lakik ebben a faluban.
Az ezt követő hétvégén, december 16-án karácsonyi kézműves foglalkozáson vehettek részt az érdeklődők. Karácsonyi dalokat hallgatva készültek a szebbnél szebb alkotások, melyekkel a résztvevők aztán ünnepi díszbe öltöztethették otthonaikat.
Ezúton is szeretnék megköszönni minden segítséget, anyagi támogatást, melyek nélkül ezek a programok nem valósulhattak volna meg. Külön köszönöm amatőr színtársulatunk minden tagjának, hogy már évek óta számíthatok rájuk!

Schwahofer-Baranyai Tamara

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. november 13. kedd • Szilvia
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Malacsütés LócsonA környékünkön lévő települések közül talán Lócs az a falu, ahol a külföldi lakosok példás összefogása megmutatkozik.
Simaság: Író-olvasó találkozóOktóber 11-én, író-olvasó találkozó keretében nálunk járt Horváth Nikoletta, alias VakVagány.
Itt a lista: azokról az osztrák határátkelőkről, ahol eztán tilos motorral vagy autóval áthajtani60 határátkelő közül 35-nél megtiltották az autós közlekedést: iszonyat problémát okozva ezzel a határ közelében élő, Ausztriába ingázó munkavállalóknak.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online