Megkezdődött a fásítás a Bükfürdő Thermal & Spa® újonnan vásárolt területén

2019. december 3. | Szerző: yde
Témakör: Közélet | Település: Bük
Megkezdődött a fásítás a Bükfürdő Thermal & Spa® újonnan vásárolt területén

A Büki Gyógyfürdő Zrt. 2019. tavaszán vásárolta meg a fürdő mellett található területet, így az önkormányzat tulajdonában álló telkekkel együtt 6 hektárnyi fejlesztési terület áll rendelkezésre.

A vásárlást követően a Bükfürdő Thermal & Spa® a közös fásítás ötletével kereste meg Bük Város Önkormányzatát, melynek eredményeképp 49 fát a fürdő, 48-at pedig az önkormányzat ültetett el a most elkezdődött előfásítás során. A hársfákból álló határoló fasor terveit okleveles táj- és kertépítész mérnök készítette, a kivitelezést és a két éves fenntartást a Parkom Kft. munkatársai végzik. Az első facsemetéket dr. Németh Sándor, Bük város polgármestere és Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója közösen ültették el.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2020. január 17. péntek • Antal
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Simaság – Festetics Imre-emléknap és konferenciaSimaságon hatodik alkalommal rendeztek Festetics Imre-emléknapot és konferenciát. Ennek helyszíne a gróf bátyjáról, Festetics Györgyről elnevezett Művelődési Ház volt.
Forralt boros túrával búcsúztatták az Óévet CsepregenBor, friss levegő, mozgás, kikapcsolódás, baráti beszélgetések, vidámság
SIMASÁG: Nyugdíjas napA település képviselőtestülete november 30-ra hívta össze a faluban élő nyugdíjasokat, hogy találkozzanak és közösen eltölthessenek egy vidám, kötetlen szombat délutánt.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online