Köszöntötték a csepregi Borbarát Hölgyeket

„Nélkületek !”oly’ szürke lenne a világ!”

2018. április 17. | Szerző: Hováthné Pados Teréz
Témakör: Közélet | Település: Csepreg
Köszöntötték a csepregi Borbarát Hölgyeket

A Nemzetközi Nőnap 1917 óta /Magyarországon 1948 óta/ állandósított dátuma március 8. Ezen a napon vagy ennek táján a férfiak köszöntik a nőket. Ez a szokás máig is él, sőt olyan közösségekben is gyakorolják, mint a csepregi Hegyközség és a csepregi Borbarát Hölgyek Egyesülete.

Ebben az évben is a hagyományokhoz híven a csepregi boros gazdák meghívták a Borhölgyeket a Petőfi Művelődési - Sportház és Könyvtárba március elején egy Nőnapi rendezvényre, hogy kifejezzék köszönetüket, tiszteletüket. Jól tudják, hogy a Borhölgyek segítik munkájukat a különböző rendezvényeken és csak így együtt tudják a csepregi bor hírnevét népszerűsíteni.

Virággal, versekkel, humoros idézetekkel kedveskedtek. A műsor után baráti beszélgetéssel folytatódott az est, természetesen a gazdák szót ejtettek a soron következő feladatokról és a soron következő rendezvényekről.
Köszönjük Nekik ezt a vidám az estét!

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. július 18. szerda • Frigyes
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Tapasztalatszerző, ismeretbővítő kirándulás a móri borvidékenA csepregi „Nyitott pincés boros gazdák” és a Csepregi Borhölgyek 2018. június 2-án a móri borvidékre kirándultak, ugyanis miden évben egy szőlőtermelő helyet választanak, ahol ismereteiket tovább tudják bővíteni, tapasztalatokat tudnak szerezni.
Palacsinta fesztivál képekben FRISSÍTVE!!!
Móka és kacagás a sajtoskáli gyereknapon Sajtoskál községben május utolsó vasárnapja a gyermekekről szólt. Idén a falu apraja nagyja vidám játékokkal ünnepelte a gyereknapot. A program délután egy órakor kezdődött és este hét órakor ért véget.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online