Jótékonysági délután

2019. május 22. | Szerző: Haller Erzsébet
Témakör: Közélet | Település: Simaság
Jótékonysági délután

Civil kezdeményezésre és szervezésben indult el az az akció, melynek keretében a szívtranszplantáción átesett Farkas Zoltán részére indult gyűjtés.

Megmozdult a falu és szívvel-lélekkel állt oda e szép és nemes ügy mögé. Az összefogás példaértékű volt! A falu kultúrházában egy áprilisi szombat délután gyűltek össze a segíteni kívánó emberek. Zoli szülőfaluja Chernelházadamonya is szép számban képviseltette magát, polgármesterük vezetésével. Galavics Adrienn az egyik szervező meghatódottan köszöntötte a jótékonysági délután szép számú, e nemes ügy iránt elkötelezett közönségét, majd Varga-Németh Márta egy alkalomhoz illő verset szavalt el. Zoli természetesen nem vehetett részt a kis ünnepségen, mivel számára a steril környezet biztosítása még alapvető fontosságú. Ám élő videón követhette az eseményeket. Egy celldömölki zenész, Schwarcz István is felajánlást tett, ő Zoli kedvenc dalait játszotta el. A család részéről felesége, fia és sógora volt jelen, aki a család nevében köszönte meg mindenkinek a jószívűségét, megnyilvánuló szeretetét és az adományaikat. Röviden vázolta Zoli betegségtörténetét, a nehéz, küzdelmes utat, mely a sikeres műtéthez vezetett. Beszélt még jelenlegi egészségügyi állapotáról és a további kezelések fontosságáról is. Respektálva a szervezők dicséretes munkáját és az összes támogató önzetlenségét, mindannyiuk nevében kívánunk: Jó egészséget Zoli!!!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. augusztus 23. péntek • Bence
hirdetés
Olvasnivaló a témában
19. alkalommal adott otthont a csepregi tűzoltóság 48 gyermek táboroztatásának, melyet július 8–12. között tartottak.
Szobor- és téravatásJúlius 6-án településünkön felavatták gróf Festetics Imre mellszobrát és átadták a róla elnevezett teret is.
Hatalmas tömeg várta a palacsintafesztivált CsepregenA harmadízben megrendezett Csepregi Palacsintafesztivál kibővült programokkal kínált egész napos gasztronómiai és kulturális felüdülést a Malomkertben július 13-án.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online