Jótékonysági délután

2019. május 22. | Szerző: Haller Erzsébet
Témakör: Közélet | Település: Simaság
Jótékonysági délután

Civil kezdeményezésre és szervezésben indult el az az akció, melynek keretében a szívtranszplantáción átesett Farkas Zoltán részére indult gyűjtés.

Megmozdult a falu és szívvel-lélekkel állt oda e szép és nemes ügy mögé. Az összefogás példaértékű volt! A falu kultúrházában egy áprilisi szombat délután gyűltek össze a segíteni kívánó emberek. Zoli szülőfaluja Chernelházadamonya is szép számban képviseltette magát, polgármesterük vezetésével. Galavics Adrienn az egyik szervező meghatódottan köszöntötte a jótékonysági délután szép számú, e nemes ügy iránt elkötelezett közönségét, majd Varga-Németh Márta egy alkalomhoz illő verset szavalt el. Zoli természetesen nem vehetett részt a kis ünnepségen, mivel számára a steril környezet biztosítása még alapvető fontosságú. Ám élő videón követhette az eseményeket. Egy celldömölki zenész, Schwarcz István is felajánlást tett, ő Zoli kedvenc dalait játszotta el. A család részéről felesége, fia és sógora volt jelen, aki a család nevében köszönte meg mindenkinek a jószívűségét, megnyilvánuló szeretetét és az adományaikat. Röviden vázolta Zoli betegségtörténetét, a nehéz, küzdelmes utat, mely a sikeres műtéthez vezetett. Beszélt még jelenlegi egészségügyi állapotáról és a további kezelések fontosságáról is. Respektálva a szervezők dicséretes munkáját és az összes támogató önzetlenségét, mindannyiuk nevében kívánunk: Jó egészséget Zoli!!!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. június 17. hétfő • Laura
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Höveji csipke ZsirárólA Kőrösi családban a hímzés szeretete anyáról lányára szállt. Így van ezzel dr. Tóthné Kőrösi Zsófia is, aki családjával Zsirán él.
Anyák Napja Sajtoskálon „Boldogan mutatom, hogy ő az én Anyám, Szeretet, hála jut eszembe e szó hallatán. Szeretet, melyet egy olyan nő iránt érzek, Ki ott van velem, ha jönnek nehézségek. Hála a sok jó cselekedetért, mit kaptam, A gyengéd törődés több, mint amit adtam.
Anyák napi ünnepség NemesládonybanMájus első vasárnapján az Édesanyákat ünnepeljük, hiszen ezen az ünnepen világszerte az anyaságról emlékezünk meg.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online