Jól végződött a nyár Nemesládonyban

2018. október 24.
Témakör: Közélet | Település: Nemesládony
Jól végződött a nyár Nemesládonyban

Jól végződött az idei nyár a nemesládonyi gyermekeknek. 2018. augusztus 25-én nyárbúcsúztató rendezvénnyel zárult a VAKÁCIÓ.

A képviselőtestület vidám játékos délutánra invitálta a falu minden lakóját. Csokievő, kötélhúzó versenyt szerveztek a gyerkőcöknek, valamint a közkedvelt foci sem maradhatott el. A nap fénypontjaként a Berzsenyi Dániel Könyvtár szervezésében Fabók Mariann kacagtató bábelőadása, a Székely menyecske és az ördög című darab volt látható. A művésznő hamar megtalálta a közös hangot a publikummal és játékosan be is vont minket a műsorába. A falu asszonyai közt süteménysütő versenyre is sor került. Az idei legfinomabb sütemény, a zsűri döntése alapján, Rubóczkiné Börczi Viktória konyhájából került ki. Gratulálunk a nyertesnek, a többi versenyzőnek pedig köszönjük a részvételt. A napot közös lakmározással zártuk, hiszen tábortűz mellett szalonnát sütöttünk, amit mindenki jóízűen fogyasztott el. Talán még a gyermekeket sem keserítette el annyira a szeptemberi iskolakezdés a szép délután után és kedves nyári emlékekkel térhettek vissza a suliba.
Pietrowskiné Végh Andrea

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
Kiemelt cikkek a témában
2019. december 14. szombat • Szilárda
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Erzsébet-napi rendezvény újbor bemutatásával2019. november 23-án Csepregen a Petőfi Sándor Művelődési Sportház és Könyvtárban tartották az Erzsébet-napi rendezvényt.
Egyházasfalu év végi szeretetszeleteiAz emberes hónapok beköszöntével a közeledő év vége, az örömteli adventi várakozás mindannyiunkat egyfajta lelki számadásra készteti. Ezáltal még nyitottabbá válunk hagyományos ünnepeink megélésére is, melyek fontos, erőt adó szeretetszeletekként vannak jelen életünkben.
Idén is hintóval érkezett a Mikulás Csepregbe (+fotógaléria)
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online