Egy sikeres nap jókedvben, bőségben

2018. április 12. | Szerző: Koszorú Mihály
Témakör: Közélet | Település: Csepreg
Egy sikeres nap jókedvben, bőségben

Élményekkel gazdagon térhetett haza a csepregi csapat szombaton, jó hangulatban zajlott ugyanis az V. Térségi Böllérverseny Lukácsházán.

Immáron negyedik alkalommal vettek részt a Csepregi Cupákok a gasztronómiai fesztiválon, melynek a Csömötei szőlőhegy és a Biotájház adott otthont. 14 település csapata mérettette meg felkészültségét a hamisítatlan disznóvágási csemegék elkészítésében és tálalásában.
Vlasich Krisztián, Csepreg Város polgármestere elmondta, már korán reggel nekikezdtek a készülődésnek, míg ő a csapat egyik felével a böllér keze alatt segédkezett a sertés felbontásánál, addig a csapat másik fele Pandúr József házigazda pincéjénél készülődött. Az összeszokott gárda tagjai a következők voltak: Bánóné Prisznyák Katalin, Csidei Katalin, Draskovics Éva, Horváth Gábor, Horváth Edina, Hárominé Orbán Erika, Iszakné Csík Marianna, Kaszás Anett, Kapitány Eszter, Koszorú Mihály, Kovács Józsefné Hajni, Kun Szabolcs, Kun Bíborka, Makkai Sándor, Makkai Sándorné Éva, Németh László, Oláh Imre, Oláh László, Rezner Tibor, Sass Dezső, Szabó László Zsoltné Rita, Vlasich Krisztián, Zétényi Irén és Zétényi Árpád.
A városvezető hozzátette, egész nap várták a vendégeket finomabbnál finomabb kóstolókkal, hurkával, kolbásszal, töpörtyűvel, káposztával és különféle sültekkel invitálták a kilátogatókat. Az időjárásra sem lehetett panaszuk, ragyogó napsütésben vihették a zsűri elé a kemencés specialitásukat. A jókedvről, Haizler Ákos vezette Répce Citerabarátok Köre gondoskodott. A derekas helytállásnak meg is lett az eredménye, mert a Csepregi csapat ismét díjjal térhetett haza, hiszen a kiváló ételeikért és vendéglátásért elnyerték a Vas Népe különdíját a fesztiválon.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. július 18. szerda • Frigyes
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Tapasztalatszerző, ismeretbővítő kirándulás a móri borvidékenA csepregi „Nyitott pincés boros gazdák” és a Csepregi Borhölgyek 2018. június 2-án a móri borvidékre kirándultak, ugyanis miden évben egy szőlőtermelő helyet választanak, ahol ismereteiket tovább tudják bővíteni, tapasztalatokat tudnak szerezni.
Palacsinta fesztivál képekben FRISSÍTVE!!!
Móka és kacagás a sajtoskáli gyereknapon Sajtoskál községben május utolsó vasárnapja a gyermekekről szólt. Idén a falu apraja nagyja vidám játékokkal ünnepelte a gyereknapot. A program délután egy órakor kezdődött és este hét órakor ért véget.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online