Dolgos összefogás a csepregi szőlőhegyen

2017. június 15. | Szerző: Hováthné Pados Teréz
Témakör: Közélet | Település: Csepreg
Dolgos összefogás a csepregi szőlőhegyen

„Sok kéz hamar kész” – így szól a magyar mondás, bizonyságul arra az örök igazságra, miszerint a közös munka és együttműködés meghozza gyümölcsét.

Az együttműködés szép példáját mutatták a csepregi Borbarát Hölgyek és a csepregi borosgazdák mikor május 20-án társadalmi munkára gyűltek össze a hegyen. Előkerültek a gereblyék, metszőollók, kapák és más szerszámok. Kis traktor is segítette a munkát, és felzúgott a motorfűrész és a bozótvágó hangja is. Kitisztították a szorgos kezek az Orbán-szobor és a Bene-forrás környékét, a Hanga-kapu és a Sajbók forrás környéke sem maradt ki. Jó volt végig nézni a megszépült tájon. Jó hangulatban telt a délután.
Köszönet érte!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
Kiemelt cikkek a témában
2017. október 19. csütörtök • Nándor
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Két csepregi kitüntetett a megyei polgárőrnapon A Polgárőr Érdemkereszt Arany fokozatát vehette át a Vas megyei polgárőr napon Horváth Zsolt, a Csepreg Közbiztonságáért Polgárőr és Bajtársi Egyesület tagja.
Ha szeptember, akkor szüreti felvonulás CsepregenIlyenkor ősszel, szeptember vége felé és október elején a szőlő- és bortermelő vidékeinken mindenütt megélénkül az élet, hiszen kezdődik az év legfontosabb gazdasági eseménye, a szüret.
Téli gumikat nyertekSikerrel pályázott a Hankook gumiabroncs gyártóhoz a Csepreg Közbiztonságáért Polgárőr és Bajtársi Egyesület.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online