Anyák napi ünnepség Nemesládonyban

2019. június 12. | Szerző: Pietrowskiné Végh Andrea
Témakör: Közélet | Település: Nemesládony
Anyák napi ünnepség Nemesládonyban

Május első vasárnapján az Édesanyákat ünnepeljük, hiszen ezen az ünnepen világszerte az anyaságról emlékezünk meg.

Bár különböző országokban más-más napra esik, mégis mindenhol az Őket ünnepeljük. Megköszönjük nekik mindazt a szeretetet és gondoskodást, mellyel születésünk óta elhalmoztak bennünket. Nem történt ez másként Nemesládonyban sem, a gyermekek már hetekkel korábban, lázasan készültek a napra, amikor is kiálltak az édesanyákat köszönteni. Kicsik és nagyok egyaránt lelkesen tanulták a verseket és a kedves kis dalokat. Polgármester Úr ünnepi köszöntőjében méltatta az édesanyákat, a családban betöltött fontos szerepüket. Majd egy-egy cserepes virággal meg is köszönte, hogy megtisztelték rendezvényünket. A délután hátralévő részében a Berzsenyi Dániel Könyvtár szervezésében a Triola Együttes előadásában hallhattunk anyák napi dalokat, verseket. A Vas megyei együttest Galambos Bernadett író és Bujtás Ervin zenész alkotja. Előadásukban hallott dallamok szívet - lelket melengetőek voltak. Köszönjük a művészeknek a fellépést, reméljük még visszatérnek Nemesládonyba. Végezetül köszönjük a Polgármester Úrnak, valamint a képviselő-testületnek, hogy lehetőséget biztosítottak az Édesanyák ünneplésére!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2019. augusztus 21. szerda • Sámuel
hirdetés
Olvasnivaló a témában
19. alkalommal adott otthont a csepregi tűzoltóság 48 gyermek táboroztatásának, melyet július 8–12. között tartottak.
Szobor- és téravatásJúlius 6-án településünkön felavatták gróf Festetics Imre mellszobrát és átadták a róla elnevezett teret is.
Hatalmas tömeg várta a palacsintafesztivált CsepregenA harmadízben megrendezett Csepregi Palacsintafesztivál kibővült programokkal kínált egész napos gasztronómiai és kulturális felüdülést a Malomkertben július 13-án.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online