Edy

Anya csak egy van...

2017. június 19. | Szerző: Berényi Boglárka
Témakör: Közélet | Település: Sajtoskál
Anya csak egy van...

Május első vasárnapja az Édesanyáké! A sajtoskáli gyermekek anyák napi ünnepségén elsőként Horváth Ervin, Sajtoskál község képviselő-testületének tagja köszöntötte az édesanyákat.

A köszöntő szavak után a gyermekek egy-egy szép, megható verssel, virággal köszöntötték édesanyjukat, nagymamájukat. Ahogy az énekben is hangzik: ,,Anyák napja, a legszebb ünnepünk. Ez a nap, hogy mindent köszönünk!" Valóban mindenért hálával tartozunk Nekik. Köszönjük édesanyánknak, hogy életet adott nekünk, hogy szeret, óv, véd minket, törődik velünk. A nagymamákat is ünnepeljük ezen a napon. Az édesanya és a gyermek, a nagyszülő és az unoka között egy különleges kötelék alakul ki, mely elválaszthatatlan. Az év 365 napján is törődjünk ennek a szoros kapcsolatnak az ápolásával, szeressük, becsüljük meg édesanyánkat, mert Anya csak egy van!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2017. június 26. hétfő • János
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Búcsúból majális EgyházasfalubanÓriási meglepetéssel készült az április végi Szent György napi búcsúra a helyi Freedom Cafe.
Jubilált az Írottkő Natúrparkért EgyesületMegalakulásának 20. évfordulóját ünnepelte az egyesület jubileumi közgyűléssel, szakmai konferenciával és partnereinek adott vacsorával Kőszegen.
Cápabarlang is várja a gyerekeket BükönA Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója, Boros László Attila a június 22-én tartott sajtótájékoztatón ismertette a média képviselőivel, a fürdő milyen újdonságokkal, programokkal várja vendégeit az idei nyáron.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online