Anya csak egy van...

2017. június 19. | Szerző: Berényi Boglárka
Témakör: Közélet | Település: Sajtoskál
Anya csak egy van...

Május első vasárnapja az Édesanyáké! A sajtoskáli gyermekek anyák napi ünnepségén elsőként Horváth Ervin, Sajtoskál község képviselő-testületének tagja köszöntötte az édesanyákat.

A köszöntő szavak után a gyermekek egy-egy szép, megható verssel, virággal köszöntötték édesanyjukat, nagymamájukat. Ahogy az énekben is hangzik: ,,Anyák napja, a legszebb ünnepünk. Ez a nap, hogy mindent köszönünk!" Valóban mindenért hálával tartozunk Nekik. Köszönjük édesanyánknak, hogy életet adott nekünk, hogy szeret, óv, véd minket, törődik velünk. A nagymamákat is ünnepeljük ezen a napon. Az édesanya és a gyermek, a nagyszülő és az unoka között egy különleges kötelék alakul ki, mely elválaszthatatlan. Az év 365 napján is törődjünk ennek a szoros kapcsolatnak az ápolásával, szeressük, becsüljük meg édesanyánkat, mert Anya csak egy van!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2017. október 19. csütörtök • Nándor
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Két csepregi kitüntetett a megyei polgárőrnapon A Polgárőr Érdemkereszt Arany fokozatát vehette át a Vas megyei polgárőr napon Horváth Zsolt, a Csepreg Közbiztonságáért Polgárőr és Bajtársi Egyesület tagja.
Ha szeptember, akkor szüreti felvonulás CsepregenIlyenkor ősszel, szeptember vége felé és október elején a szőlő- és bortermelő vidékeinken mindenütt megélénkül az élet, hiszen kezdődik az év legfontosabb gazdasági eseménye, a szüret.
Téli gumikat nyertekSikerrel pályázott a Hankook gumiabroncs gyártóhoz a Csepreg Közbiztonságáért Polgárőr és Bajtársi Egyesület.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online