A sajtoskáli nyugdíjasok mindig jókedvűek!

2017. július 17. | Szerző: Berényi Boglárka
Témakör: Közélet | Település: Sajtoskál
A sajtoskáli nyugdíjasok mindig jókedvűek!

Idén ismét együtt ünnepeltek a kultúrházban Sajtoskál község szép korú lakói. A nyugdíjasokat Haller Imre polgármester úr köszöntötte.

Aztán énekes-zenés műsorral kedveskedett a képviselő-testület a vendégeknek. A meghívott sztárvendéggel együtt énekelhette az ismert slágereket a dalos kedvű, jó hangulatú társaság. A szórakoztató műsor után sem volt hiány zenében, és jó kedvben, hiszen a sajtoskáli nyugdíjasok körében mindig jó a hangulat. Hogy az éneklés és tánc közepette éhen és szomjan ne maradjon a vendégsereg, az önkormányzat képviselő-testülete finom falatokat, süteményeket szolgált fel a résztvevőknek. A szép számban összegyűlt nyugdíjasok estébe nyúlóan beszélgettek, énekeltek, jól érezték magukat.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. április 20. péntek • Tivadar, Odett
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Húsvétvárás TömördönMárcius 24-én szombaton tartottuk húsvétváró kézműves foglalkozásunkat Tömördön. Kicsik és a nagyok jól érezték magukat.
Tavaszköszöntő TompaládonybanA hagyományokhoz híven idén is megrendezésre került tavaszváró rendezvényünk. Március 17-én, szombaton próbáltuk előcsalogatni a kikeletet, amit csak a színfalak mögött sikerült megvalósítani, hisz az időjárás ezen a napon, igazán zord arcát mutatta.
Köszöntötték a csepregi Borbarát HölgyeketA Nemzetközi Nőnap 1917 óta /Magyarországon 1948 óta/ állandósított dátuma március 8. Ezen a napon vagy ennek táján a férfiak köszöntik a nőket. Ez a szokás máig is él, sőt olyan közösségekben is gyakorolják, mint a csepregi Hegyközség és a csepregi Borbarát Hölgyek Egyesülete.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online