A sajtoskáli nyugdíjasok mindig jókedvűek!

2017. július 17. | Szerző: Berényi Boglárka
Témakör: Közélet | Település: Sajtoskál
A sajtoskáli nyugdíjasok mindig jókedvűek!

Idén ismét együtt ünnepeltek a kultúrházban Sajtoskál község szép korú lakói. A nyugdíjasokat Haller Imre polgármester úr köszöntötte.

Aztán énekes-zenés műsorral kedveskedett a képviselő-testület a vendégeknek. A meghívott sztárvendéggel együtt énekelhette az ismert slágereket a dalos kedvű, jó hangulatú társaság. A szórakoztató műsor után sem volt hiány zenében, és jó kedvben, hiszen a sajtoskáli nyugdíjasok körében mindig jó a hangulat. Hogy az éneklés és tánc közepette éhen és szomjan ne maradjon a vendégsereg, az önkormányzat képviselő-testülete finom falatokat, süteményeket szolgált fel a résztvevőknek. A szép számban összegyűlt nyugdíjasok estébe nyúlóan beszélgettek, énekeltek, jól érezték magukat.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2017. november 23. csütörtök • Kelemen
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Pozsonyban jártak a tömördiekOktóber 21-én szombaton indultunk útnak Tömördről. Az idő nem volt kegyes hozzánk, köd borította a tájat.
Az Aradi Tizenhármak emlékéreA répceszentgyörgyi Horváth-kastély a mai napig őrzi az Aradi Vértanúk emlékét. Pincéjében állították fel titokban a 13 emlékoszlopot, elsőként a Kárpát-medencében.
Erdőn, hegyen keresztül – Avartaposó túra az AlpokaljánA csepregi szőlőhegybe és erdőbe invitálta egy kis gyaloglásra Tóth Marcell túraszervező október 21-ére a természet szerelmeseit, a szép környezetre vágyókat.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online