A sajtoskáli nyugdíjasok mindig jókedvűek!

2017. július 17. | Szerző: Berényi Boglárka
Témakör: Közélet | Település: Sajtoskál
A sajtoskáli nyugdíjasok mindig jókedvűek!

Idén ismét együtt ünnepeltek a kultúrházban Sajtoskál község szép korú lakói. A nyugdíjasokat Haller Imre polgármester úr köszöntötte.

Aztán énekes-zenés műsorral kedveskedett a képviselő-testület a vendégeknek. A meghívott sztárvendéggel együtt énekelhette az ismert slágereket a dalos kedvű, jó hangulatú társaság. A szórakoztató műsor után sem volt hiány zenében, és jó kedvben, hiszen a sajtoskáli nyugdíjasok körében mindig jó a hangulat. Hogy az éneklés és tánc közepette éhen és szomjan ne maradjon a vendégsereg, az önkormányzat képviselő-testülete finom falatokat, süteményeket szolgált fel a résztvevőknek. A szép számban összegyűlt nyugdíjasok estébe nyúlóan beszélgettek, énekeltek, jól érezték magukat.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2017. szeptember 21. csütörtök • Máté
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Játszóház SajtibanMilyen egy tábor részesének lenni? Milyen a gyerekkel együtt játszani? Milyen vidáman tölteni az időt?
„Lócsinak lenni büszkeség” – A múlt ad erőt a jövő építéséreTérségünk egyik legtakarosabb, rózsákkal díszített falujában, Lócson, Szent István ünnepének elő napján tartották a hagyományos falunapot, melyet 23. alkalommal rendeztek meg.
Falunap és Sajtvásár SajtoskálonA 13-as egy megosztó szám. Vannak olyanok, akik szerencsésnek, de sokak szerencsétlen tartják. Sajtoskál községben szerencsésnek tekinthető ez a szám, hiszen immáron 13. alkalommal került megrendezésre a községben a Falunappal egybekötött Sajtfesztivál és vásár.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online