’ Nemcsak a húsz éveseké a világ’ - ezt bizonyítja a késő estig tartó nyugdíjas napi mulatozás Sajtoskálon.

2018. július 9. | Szerző: Kovács Vivien
Témakör: Közélet | Település: Sajtoskál
’ Nemcsak a húsz éveseké a világ’   - ezt bizonyítja a késő estig tartó nyugdíjas napi mulatozás Sajtoskálon.

A községi önkormányzat képviselőtestületének jóvoltából június 2.-án összegyűltek a falu nyugdíjasai, hogy együtt ünnepeljenek ezen a szép napon. Szombaton egy órakor kezdődött a mulatság.

Miután megérkezett mindenki és a vendégek elfoglalták helyüket, Haller Imre polgármester úr köszöntette szép szavakkal az egybegyűlteket, továbbá üdvözölte Csajbi Lívia aljegyzőt, aki szintén részt vett ezen az eseményen.
A beszédet követően felszolgálták az ebédet. A bőséges lakoma után megérkezett Tóth Tünde énekesnő, aki egy órán keresztül szórakoztatta a falu nyugdíjasait. Tóth Tünde nem először járt Sajtoskálon, hiszen fellépett a tavalyi falunapon is. Az énekesnő az évek során több elismerést kapott; mint például a Popper Péter 100. piano & voice énekverseny elért I. helyezése, valamint a 2014. évben megtartott Magyar Dalversenyen a közönségszavazáson elért II. helyezése. Bemutatkozása során megemlítette, hogy szívesen tért vissza ebbe a kis községbe. Gyönyörű hangjával és természetével ismételten elvarázsolta a jelenlevőket.
A műsor után egy kis tánctér került kialakításra, majd Zugonits Arnold muzsikájára megkezdődött hát a mulatozás. Mihelyst felszabadult a hely, a jelenlévők egy része már táncra is perdült, s kifáradásig ropták az „ütemes zenére".
Volt, aki a tánc helyett inkább a dalolászást választotta, vagy éppen csak beszélgetett.
Az összegyűlt emberek jól érezték magukat, melyet nem bizonyít más, mint a sokáig tartó vigasság.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában