Természetvédelmi nap az általános iskolában

2019. július 22.
Témakör: Iskola | Település: Csepreg
Természetvédelmi nap az általános iskolában

Többszöri halasztás után június 12-én végre sikerült megtartani hagyományos természetvédelmi napunkat.

Az idei túra a csepregi szőlőhegyre vezetett, ahol az egyes évfolyamokat 4 helyi borosgazda fogadta. Az ötödiket Horváth Gábor, a hatodikat Molnár Sándor, a hetediket Horváth József, a nyolcadikat Tóth Marcell. A rendkívüli hőségre való tekintettel rövidebb programot bonyolítottunk le a tervezettnél, hogy a visszaúton senki ne kapjon hőgutát. A gazdák részletesen beszéltek a szőlőművelésről, borkészítésről, a csepregi szőlőhegyről. Sajnos manapság egyre kevesebben mozdulnak ki a természetbe, egyre kevesebb család számára jelent programot egy biciklitúra, egy kirándulás. Köszönjük vendéglátóink támogató segítségét és együttműködését a program lebonyolításában, a színvonalas előadások megtartását.

Farkas István tanár

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2020. január 28. kedd • Károly,
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Közösen kirándultak SzlovákiábanA Határtalanul pályázat keretében a sopronhorpácsi, a fertőszéplaki és az egyházasfalui általános iskola hetedik osztályos tanulói a közelmúltban ötnapos kirándulást tettek a szlovákiai Gömörben és a Szepességben.
Sopronhorpácsi Zöldikék2019 októberében 1040-re emelkedett az országban ökoiskolaként működő intézmények száma. A klímavédelem, a környezettudatosság és a fenntarthatóságra nevelés egyre nagyobb szerepet tölt be az egész világban.
„Múlnak a gyermekévek, nincs visszaút….”50 éves Általános Iskolai osztálytalákozóra gyűltünk össze a Sopronhorpácsi iskolába.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online