„KiBŐvítünk” - A Bői Általános Iskola korszerűsítése

2018. október 9. | Szerző: yde
Témakör: Iskola | Település:

A napokban befejeződött EFOP-4.1.3-17-2017-00254 számú projekt célja a Sárvári Tankerületi Központ fenntartásában lévő Bői Általános Iskola korszerűsítése. A beruházást teljes egészében a Széchenyi 2020 Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program támogatása fedezte. A projekt összköltsége: 39.922.788 millió forint.

A mindennapos testnevelés feltételeinek javítása érdekében új szabadtéri sportpálya építésére került sor 42x22-m méretben, aszfaltborítással, kézilabda és teniszpálya vonalazással és kosárlabda palánkokkal, körben labdafogó hálóval, mely nem csak az iskolás, de az óvodás gyerekek és a község lakóinak sportolási lehetőségének is színtere lehet. Sor került a XXI. századnak megfelelő korszerű, 22 fős nyelvi labor kialakítására. A projekt során megvalósult 4 interaktív tábla beszerzése, a tantermek, szaktanterem és a tanári szoba elavult bútorainak cseréje, továbbá a köznevelési intézményben tanulók és dolgozók biztonságához szükséges fejlesztés (életmentő készülék beszerzése). A projekt megvalósítása 2017 szeptemberében kezdődött, és 2018 augusztusában fejeződött be. A beruházás az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program „Az állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése" című, európai uniós forrásból működő pályázat keretében valósult meg.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. június 17. hétfő • Laura
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Ballagás a csepregi iskolában (fotógaléria)
Barangolás a Felvidéken  Határtalanul barangolni, határainkon kívül a Himnuszt méltósággal elszavalni, nemzeti színű szalagot kötni egy igaz ember méltó sírhelyén, a Csitári hegyek alatt énekelni, s koszorút hagyni Kodály emlékére…lélekemelő pillanatok, melyek mély nyomot hagyva formálják az embert.
Napelemekkel fejlesztették a tornatermetHajrá Csepreg - közös felkiáltással zárult az április 3-án megtartott átadóünnepség, diákok, tanárok, vezetők örültek együtt az újabb fejlesztési mérföldkőnek. Sokak elkötelezett munkájával, jó együttműködésével az általános iskola tornaterem energetikai korszerűsítésének második ütemét zárták le a vasi kisvárosban.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online