Közös kedvezményrendszert indít a Büki Gyógyfürdő Zrt. és a Büki Szobakiadók Szövetsége

2019. augusztus 21. | Szerző: yde
Témakör: Gazdaság | Település: Bük
Közös kedvezményrendszert indít a Büki Gyógyfürdő Zrt. és a Büki Szobakiadók Szövetsége

Közös sajtótájékoztató keretében jelentette be a Bükfürdő Thermal & Spa, valamint a Büki Szobakiadók Szövetsége a közöttük létrejött új együttműködést.

Az eseményt július 15-én, a fürdő főbejáratánál tartották, melyen részt vett Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója, dr. Németh Sándor, Bük város polgármestere, valamint Németh Gyula, a Büki Szobakiadók Szövetségének elnöke. Mindhárman egyetértettek abban, hogy a kedvezményrendszer jótékony hatással lehet mind a fürdő, mind a magánszálláshelyek, mind pedig a település jövőjére. Az együttműködés keretében a Büki Gyógyfürdő Zrt. a Büki Szobakiadók Szövetségénél regisztrált tagok részére díjmentesen biztosít kedvezménykártyákat, így a magánszálláshelyeken megszálló vendégek ezen kártya felmutatásával vehetik igénybe a fürdő szolgáltatásaira vonatkozó kedvezményt: a masszázsok, valamint a sókabin árából 15%, míg a gyógykúrák árából 10% kedvezmény igénybevételére jogosít a kártya. A Szövetségnek közel 100 tagja van, ami mintegy 300 szálláshelyet jelent, így az együttműködésnek köszönhetően a kereskedelmi szálláshelyek mellett most már a magánszálláshelyek is aktívan részt vesznek a fürdő szolgáltatásainak értékesítésében, és ösztönözhetik vendégeiket a többletszolgáltatások igénybevételére.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. november 17. vasárnap • Hortenzia, Gergő
hirdetés
Olvasnivaló a témában
A Bükfürdő Thermal & Spa® Medical Wellness átadásaA Büki Gyógyfürdő Zrt. most befejezett projektje a régi fürdőgyógyászat alapjain éledt újjá egy nettó 650 millió forintos beruházás keretében. A felújítás során az épület kívül-belül egyaránt megújult, a tavalyi évben átadott új főbejárattal együtt minden részletéből a minőség sugárzik.
Iparterület fejlesztése Bük városában Bük Város Önkormányzata több területen is pályázott a Területi és Településfejlesztési Operatív Programban, minden beadott pályázatukat pozitívan bírálták el.
Ingyenes elektromos autó töltés a Bükfürdő Thermal & Spa parkolójábanJúlius 29-én, hétfő délelőtt sajtótájékoztató keretében adták át a Bükfürdő Thermal & Spa parkolójában újonnan telepített elektromos autó töltőállomást.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online