Ingyenes elektromos autó töltés a Bükfürdő Thermal & Spa parkolójában

2019. július 30. | Szerző: yde
Témakör: Gazdaság | Település: Bük
Ingyenes elektromos autó töltés a Bükfürdő Thermal & Spa parkolójában

Július 29-én, hétfő délelőtt sajtótájékoztató keretében adták át a Bükfürdő Thermal & Spa parkolójában újonnan telepített elektromos autó töltőállomást.

A töltő az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft.-nek köszönhetően került Bükfürdőre, így a cégnek már három töltőállomása található Vas megyében. A büki gyógyfürdő parkolójában található állomás váltóáramú töltő, mely két Type2-es csatlakozóval rendelkezik és kétszer 22 kW-os teljesítmény leadására képes. A település lakosai és az ide látogató vendégek ingyenesen tölthetik autójukat a töltőállomáson, mely szolgáltatás elősegítheti a desztináció további fellendülését, ugyanis így Bükfürdő is felkerülhet az elektromos járművel közlekedő vendégek térképére. Az új töltőállomást Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója, dr. Németh Sándor, Bük város polgármestere, valamint Dr. Ugron Gáspár Gábor, az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója avatta fel.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2020. január 27. hétfő • Angelika
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Nyílt nap az Uniriv Kft-benNovember közepén, péntek este 17-20 óra között megnyitotta kapuit a látogatók előtt a csepregi Uniriv Ipari és Kereskedelmi Kft. A kisvárosból és környékéről szép számú érdeklődő jött folyamatosan Csepreg legjelentősebb üzemének meglátogatására.
Bük város és Bükfürdő Thermal & Spa – A 2019-es turisztikai nyári szezon érékeléseSzeptember 26-án délelőtt sajtótájékoztató keretein belül értékelte a 2019-es turisztikai főszezont Bük Város Önkormányzatának képviseletében Németh Violetta, a Pénzügyi, Turisztikai és Városfejlesztési Bizottság elnöke, valamint Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdő Zrt.
A Bükfürdő Thermal & Spa® Medical Wellness átadásaA Büki Gyógyfürdő Zrt. most befejezett projektje a régi fürdőgyógyászat alapjain éledt újjá egy nettó 650 millió forintos beruházás keretében. A felújítás során az épület kívül-belül egyaránt megújult, a tavalyi évben átadott új főbejárattal együtt minden részletéből a minőség sugárzik.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online