Naptár

10 év képekben - Tisztújító közgyűlés és jubileumi fotókiállítás Bükfürdőn

2019. június 11.
Témakör: Gazdaság | Település: Bük
10 év képekben - Tisztújító közgyűlés és jubileumi fotókiállítás Bükfürdőn

Május 6 -án tartotta éves közgyűlését az idén 10 éves évfordulóját ünneplő Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület.

Az ünnepi rendezvényen beszámoltak az egyesület előző évi tevékenységéről és pénzügyi helyzetéről, valamint az idei terveikről is, továbbá megválasztották az egyesület új FEB és elnökségi tisztségviselőit is. Az elnök és alelnökök személye változatlan maradt, továbbra is Spilenberg Andrea elnök vezetésével működik a szervezet, alelnökök Tóth Tamás és Kerekes Szilárd. Változott azonban az elnökségi tagok összetétele, a következő öt esztendőre Baranyai Róbert, Csordás János, Giczi Nikoletta, Kiszela István, Németh Violetta és Őri Beáta kaptak bizalmat a tagságtól. A felügyelőbizottság elnöke: Molnár Sándor, felügyelőbizottsági tagok: Galamb Orsolya, Németh Gyula lettek. Jubileumi fotókiállítás megnyitója követte a közgyűlés hivatalos programját. A „10 év 20 kép" - egy különleges tárlat, amely az elmúlt évtized fejlesztéseit, törekvéseit és a szervezet szerteágazó tevékenységét mutatja be. Köszönet a gazdag fotóanyagért Csepregi Tibor Tibunak és Büki Lászlónak. A színes tablók számos információt tartalmaznak, az érdeklődők megtudhatják például, hogy miként alakult a taglétszám vagy a vendégéjszakák száma az alapítás óta, valamint egy szezonban mennyi piacnap van, de azt is, hogy hány méteres a Kneipp száraztaposó. Az elmúlt 10 év természetesen számos egyéb kiemelkedő turisztikai eredménnyel bír, amelyeket a kiállított fotókon keresztül ismerhetnek meg az érdeklődők. A kiállítás 2019. augusztus 16-ig tekinthető meg a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár szabadtéri ATRIUM Galériájában.
Horváth Lívia

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2019. október 14. hétfő • Helén
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Iparterület fejlesztése Bük városában Bük Város Önkormányzata több területen is pályázott a Területi és Településfejlesztési Operatív Programban, minden beadott pályázatukat pozitívan bírálták el.
Ingyenes elektromos autó töltés a Bükfürdő Thermal & Spa parkolójábanJúlius 29-én, hétfő délelőtt sajtótájékoztató keretében adták át a Bükfürdő Thermal & Spa parkolójában újonnan telepített elektromos autó töltőállomást.
Közös kedvezményrendszert indít a Büki Gyógyfürdő Zrt. és a Büki Szobakiadók SzövetségeKözös sajtótájékoztató keretében jelentette be a Bükfürdő Thermal & Spa, valamint a Büki Szobakiadók Szövetsége a közöttük létrejött új együttműködést.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online