Simaság Község Önkormányzata egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programja

2014. október 30. | Szerző: Galavics Adrienn
Témakör: Életmód | Település: Simaság
Simaság Község Önkormányzata egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programja

Simaság Község Önkormányzata a TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-1092. azonosító számú projekt keretében 9 909 990 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el egészségre nevelő és szemléletformáló programok szervezésére és megvalósítására.

A pályázat célja az volt, hogy a település mind az ifjabb korosztály, mind a családok egészének szemléletformáló életmódjához hozzájáruljon, illetve elősegítse az idősebb korúak egészségmegőrzését is. Számos élménnyel gazdagodtak azok, akik részvettek az eseményeken. A lakosok elméleti foglalkozások keretében ismeretterjesztő előadást hallgattak, tanácsadásokon kiscsoportos formában személyre szabott instrukciókat kaptak az életmódváltással kapcsolatban, klubfoglalkozás-sorozatok keretében pedig az egészséges életmód és táplálkozás témakörben hasznos ismeretekkel gazdagodtak. Az egészségüket óvó és arra figyelmet fordító érdeklődők részt vehettek egészségügyi állapotfelméréseken, ahol reális képet kaptak testi kondíciójukról, illetve az egészségüket veszélyeztető tényezőkről. A simaságiak aktivizálták magukat a sportversenyeken, a gyalogtúrákon, és mozoghattak az Egészséghét színes, minden korosztály érdeklődésére számot tartó interaktív rendezvényein, eseményein.
A pályázat egésze eredményesen szolgálta a simasági lakosok testi és lelki megújulását, egészségét és szemléletváltását.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2020. január 28. kedd • Károly,
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Egészséges táplálkozás - egészséges társadalom, avagy mi várható a januártól bevezetésre kerülő közétkeztetési reformtól?2015. január 1-jén lép hatályba a 37/2014. (IV.30.) EMMI rendelet a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokról, mely a közétkeztetésben eddig csak ajánlásként szerepelt.
Nem luxus a tradicionális fürdőkúraItt is fáj, ott is fáj! – halljuk és tapasztaljuk egyre többször, kortól és nemtől függetlenül. A feszített tempó, a sok
TUDATOS VÁSÁRLÓK FIGYELMÉBE -ZÖLDSÉGKOSÁR RENDSZER INDUL ZSIRÁN!Az ún. közösségi mezőgazdálkodás a gazdák és fogyasztóik közvetlen kapcsolatán, hosszú távú elköteleződésén és partnerségén alapuló gazdálkodási forma. A gyakorlatban a közösségi mezőgazdálkodás általában egy
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online