Mert kell egy jó csapat!

2017. október 18. | Szerző: yde
Témakör: Egyéb | Település: Bük
Mert kell egy jó csapat!

Idén rendhagyó módon szeptemberben tartották meg a Termál Üdülőszövetkezet Apartman Hotelben a jubileumi dolgozók ünnepségét, tudtuk meg Németh Violetta ügyvezető igazgatótól. A mai világban már ritkaság, hogy vannak olyan munkahelyek, amelyek büszkélkedhetnek több éve lojális munkavállalókkal.

Büszkén mondja a szövetkezet igazgatója, hogy így gondolkodik egyik büki lakos is Misákné Savanyó Edit szobaasszony, aki 5 éve dolgozik, a répcelaki Koronczainé Csorba Tünde, aki 20 éve recepciós, és a Szakonyból bejáró Görbicz Miklós is, aki 25 éve víz- és gázszerelőként tevékenykedik az üdülőszövetkezetnél. Igazgató asszony a mai sokrétű kihívások mellett továbbra is hisz a csapatmunkában és ezt képviseli munkatársaival szemben is. Szerinte a csapatban mindenkinek megvan a helye. Jövőre egy várományosa van a jubileumi ünnepségnek. Bízzunk abban, hogy ő is kitartóan továbbra is ebben a csapatban fog dolgozni. A jelenlegi ünnepelteknek pedig gratulálunk, jó erőt, egészséget és még további sok szép sikeres évet kívánunk az üdülőszövetkezetnél! Kívánjuk, hogy munkatársaiknak mutassanak példát, kitartásukkal erősítsék őket, hogy még sok évig dolgozhassanak együtt a szövetkezetben.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. október 17. szerda • Hedvig
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Véradás NagygeresdenA Magyar Vöröskereszt nagygeresdi alapszervezete véradást szervezett a faluházban.
50 éves osztálytalálkozóSzeptember 15.-én 50 éves osztálytalálkozó volt Bőben az 1968-ban végzett diákoknak. Az esemény kezdetén rövid megemlékezésre került sor a helyi temetőben a már elhunyt tanárokról és diáktársakról.
A Madárvárta lakói …  (1.)Ha Tömörd neve elhangzik egy-egy társaságban, sokaknak egy gyerekkori élmény, egy kirándulás, a Kéktúra állomása vagy a Madárvárt jut eszébe.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online