Mert kell egy jó csapat!

2017. október 18. | Szerző: yde
Témakör: Egyéb | Település: Bük
Mert kell egy jó csapat!

Idén rendhagyó módon szeptemberben tartották meg a Termál Üdülőszövetkezet Apartman Hotelben a jubileumi dolgozók ünnepségét, tudtuk meg Németh Violetta ügyvezető igazgatótól. A mai világban már ritkaság, hogy vannak olyan munkahelyek, amelyek büszkélkedhetnek több éve lojális munkavállalókkal.

Büszkén mondja a szövetkezet igazgatója, hogy így gondolkodik egyik büki lakos is Misákné Savanyó Edit szobaasszony, aki 5 éve dolgozik, a répcelaki Koronczainé Csorba Tünde, aki 20 éve recepciós, és a Szakonyból bejáró Görbicz Miklós is, aki 25 éve víz- és gázszerelőként tevékenykedik az üdülőszövetkezetnél. Igazgató asszony a mai sokrétű kihívások mellett továbbra is hisz a csapatmunkában és ezt képviseli munkatársaival szemben is. Szerinte a csapatban mindenkinek megvan a helye. Jövőre egy várományosa van a jubileumi ünnepségnek. Bízzunk abban, hogy ő is kitartóan továbbra is ebben a csapatban fog dolgozni. A jelenlegi ünnepelteknek pedig gratulálunk, jó erőt, egészséget és még további sok szép sikeres évet kívánunk az üdülőszövetkezetnél! Kívánjuk, hogy munkatársaiknak mutassanak példát, kitartásukkal erősítsék őket, hogy még sok évig dolgozhassanak együtt a szövetkezetben.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2017. december 18. hétfő • Auguszta
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Homemade Xmas gift  -azaz adj saját készítésű ajándékot karácsonyra! Örök dilemma és akkor most mit is adjak karácsonyra? Mindenki unja már a „karácsony illatű” gyertyákat és a különböző hóemberes bögréket.
Akadálymentes természeti élmény fogyatékkal élő gyermekek számáraAz INTERREG V-A Ausztria-Magyarország Programban megvalósuló PaNaNet+ projekt egyik kiemelt célja a sérült és fogyatékkal élő gyermekek természeti élményszerzésének elősegítése környezeti nevelési programokon keresztül.
Mentőhelikopter Csepregen (Frissítve)Olvasónktól kaptuk a képet amint a csepregi sportpályán leszállt a helikopter.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online