Kedves Csepregi(?) Rongáló! FRISSÍTVE

2017. május 15.
Témakör: Egyéb | Település: Csepreg
Kedves Csepregi(?) Rongáló! FRISSÍTVE

Mai nap úgy alakult, hogy a Promenádon kellett átszállnom. A jó időnek köszönhetően minden „épp” padon ücsörgött valaki.

Én is kerestem egy padot hisz negyedóra volt még a következő buszomig. Ekkor ezek a padok fogadtak. Használhatatlan. Végül sikerült egy rongáló által jobban(!!) megkímélt padot találnom, ebből csak egy deszka hiányzott. Miközben vártam a buszra próbáltam rájönni, hogy valaki miért tesz ilyet! Kedves Rongáló, ha Csepregi vagy akkor biztosan tudod mennyien szokták használni nap mint ezeket ülés céljára vagy csak rápakolni a boltban vásárolt dolgokat. Ha nem helyi lakos vagy akkor kérlek tartsd tiszteletben a Csepregiek tulajdonát, hisz mi ezt nap mint nap használjuk! Lassan itt a jó idő és remélem újra benépesedik a Főtér. Mindenkinek érdeke, hogy minél szebb legyen és minél értékesebb és kellemesebb pillanatokat tudjunk eltölteni együtt. Kérnélek kedves rongáló, hogy hagyj fel a rongáló életmóddal és élvezd te is a Promenád szépségeit! Köszönettel: Egy Csepregi lakos

Az olvasónk cikke után megkeresett minket Horváth Zoltán a Városgazdálkodási cég vezetője és elmondta ők vitték el a padokat felújításra és nem rongálás történt. Köszönjük a reagálást és jó munkát kívánunk.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2017. december 18. hétfő • Auguszta
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Homemade Xmas gift  -azaz adj saját készítésű ajándékot karácsonyra! Örök dilemma és akkor most mit is adjak karácsonyra? Mindenki unja már a „karácsony illatű” gyertyákat és a különböző hóemberes bögréket.
Akadálymentes természeti élmény fogyatékkal élő gyermekek számáraAz INTERREG V-A Ausztria-Magyarország Programban megvalósuló PaNaNet+ projekt egyik kiemelt célja a sérült és fogyatékkal élő gyermekek természeti élményszerzésének elősegítése környezeti nevelési programokon keresztül.
Mentőhelikopter Csepregen (Frissítve)Olvasónktól kaptuk a képet amint a csepregi sportpályán leszállt a helikopter.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online